Activitati pentru copii

# jucarii ikea #ikea foundation #salvati copiii #campanie umanitara

Cum arata cu adevarat jucariile imaginate de copii

Albert, un baietel de 8 ani din Romania a devenit designer de jucarii pentru unul dintre cele mai cunoscute branduri de mobilier din lume, dupa ce desenul lui, un liliac zambitor cu aripile intoarse, a devenit o jucarie si se afla acum in magazine din toata lumea.

„M-am bucurat mult când am primit liliacul de pluș de la IKEA. Nu mi-a venit să cred că liliacul de pe hârtie a devenit pufos și seamănă mult cu ce am desenat. Mie imi plac toate animalele, dar mi-am dorit să desenez un liliac zâmbitor atunci. Nu mi-am dat seama că are aripile întoarse, eu așa îmi imaginez că sunt liliecii”, a spus Albert.

Iata si alte jucarii fantastice imaginate de copii, care ne arata ca, de fapt, ei prefera lucrurile mai putin "perfecte" si sunt mai degraba atrasi de culoare si de forme atipice:

La finalul anului trecut, Compania IKEA a invitat copii din întreaga lume să deseneze jucăria de pluș la care visează. După ce au fost înscrise mii de propuneri extrem de reușite și creative, desenele a zece copii cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani au fost alese de public și de designerii IKEA pentru a fi transformate în jucării de pluș. Mecanismul Campaniei este simplu: pentru fiecare jucărie de pluș sau carte de povești cumpărate în perioada 1 noiembrie – 26 decembrie 2015, IKEA Foundation donează un euro pentru educația copiilor.  

„Educația este cel mai bun mod prin care îi putem ajuta pe copiii din zonele sărace să se dezvolte și să aibă un viitor mai bun. Cu ajutorul partenerilor UNICEF și Salvați Copiii, IKEA Foundation se implică în special în educația fetelor, copiilor cu dizabilități și copiilor din comunitățile minoritare. Campania Jucăriilor de Pluș de anul acesta este cu atât mai specială, deoarece alți copii au fost implicați în răspândirea mesajului nostru și au contribuit la proiectele noastre umanitare,” Daniela Stoican, PR Manager IKEA Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau