Activitati pentru copii

#avantaje jucarii lemn #jucarii lemn #jucarii sigure #jucarii

Cum sa economisesti si sa oferi copilului siguranta cu jucariile din lemn?

Fiecare parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul sau, iar cand vine vorba despre jucarii, le va cauta cu atentie pe cele care sunt in acelasi timp si instructive, si realizate din materiale non-toxice. La acest capitol exceleaza de departe jucariile din lemn. Naturici.ro are o colectie intreaga de astfel de jucarii sanatoase.

Puzzeluri din lemn, jucariile de tras sau trenuletele din cuburi, toate au facut parte din copilaria noastra, iar parintii nostalgici au acum ocazia sa le cumpere copiilor lor astfel de jucarii din lemn.

Avantajul jucariilor din lemn

Seturile de jucarii din lemn au un farmec aparte. Sunt, de regula, jucarii clasice si au un rol educativ. Insa atuurile lor sunt multiple.

Sunt din material natural. Spre deosebire de jucariile din plastic, care pot avea in componenta ftalati, extrem de nocivi pentru cei mici, jucariile din lemn sunt din material natural, ecologic, care nu afecteaza in niciun fel sanatatea copiilor. In plus, jucariile de la Naturici.ro sunt vopsite cu lacuri non-toxice, fabricate de producatori cu cea mai veche traditie din Europa. Astfel, jucariile acestea pot fi utilizate chiar si de copiii mai mici de un an, care obisnuiesc sa le introduca in gura.

Sunt mereu la moda. Toti parintii isi amintesc jucariile din lemn. Sunt clasice si nu se demodeaza niciodata. Doar aspectul lor capata unele imbunatatiri. Cert este ca aceste jucarii pot fi transmise cu succes dintr-o generatie in alta, de la un frate la altul.

Sunt educative. Jucariile din lemn ajuta la dezvoltarea sanatoasa a copilului. In acest sens, Naturici a ales o paleta larga de astfel de jucarii, precum puzzle-ul de inteligenta Triangle, jocurile de memorie sau cele pentru activitati creative. Asadar, cu astfel de jucarii, copilului ii va fi stimulata imaginatia si ii va fi mentinuta mereu treaza atentia.

Sunt decorative. Jucariile din lemn au forme foarte frumoase si culori placute, astfel ca se pot transforma foarte usor in obiecte decorative, dand un plus de farmec camerei celui mic.

Sunt rezistente. In vreme ce jucariile din plastic se deterioreaza foarte usor, cele din lemn sunt foarte rezistente in timp. Jucariile din lemn suporta greutati mai mari, fiind mult mai greu de stricat prin aplicarea presiunii.

Sunt ecologice. Lemnul este un material regenerabil, biodegradabil, care nu polueaza mediul inconjurator. In plus, lemnul are costuri mai mici, mai ales daca provine din plantatii durabile.

Sunt usor de intretinut. Spre deosebire de jucariile cu baterii, acestea nu necesita niciun fel de investitie suplimentara. Ele functioneaza mereu, pentru ca nu depind de baterii. Jucariile din lemn sunt si usor de curatat, cele mai multe dintre ele avand doar cateva piese.

Tipuri de jucarii din lemn

Naturici comercializeaza o gama variata de jucarii din lemn pentru copii. Iata cateva exemple:

Joc de memorie iepurasi si morcovi. Este un joc clasic, perfect pentru stimularea memoriei copilului. Acesta incurajeaza capacitatea de concentrare. Include 6 scheme cu diverse grade de dificultate pentru a oferi jocului o multime de combinatii posibile care pun la incercare memoria intregii familii.

Masina educativa DETOA. Este genul de jucarie o jucarie care se mosteneste de la un frate la altul sau care te “urmareste” pana la varsta adulta si pe care o pastrezi pentru a o arata copiilor. Masina poate fi asambalata si dezasambalata de catre copil, iar atunci cand trage de sfoara jucariei, rotile se invartesc.

Consulta oferta de jucarii din lemn de la Naturici si imposibil sa nu gasesti o jucarie perfecta pentru cel mic.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele