Activitati pentru copii

#cursuri de vara #Cambridge #limbi straine

Cursurile de vara: reperele unei vacante active, educative si distractive pentru copilul tau

A inceput vacanta de vara! Copiii se gandesc deja la distractie si joaca. Insa, daca iti doresti ca micutul tau sa continue sa se dezvolte si pe parcursul verii, atunci poate imbina distractia cu studiul.

 

Centrul de pregatire in limba engleza Cambridge Educational, aduce activitatile educative in centrul atentiei copiilor, provocandu-i sa isi descopere abilitatile lingvistice intr-un mediu placut, relaxant si creativ.

Prin programa de cursuri de vara in limba engleza, Cambridge Educational ofera o noua definitie conceptului de vacanta activa, stimuland copiii sa acumuleze cunostinte noi si sa capete fluenta si acuratete in conversatie. Totul intr-o atmosfera de vacanta, condimentata cu activitati interactive si amuzante, menite sa sustina dezvoltarea fireasca a abilitatilor de exprimare in limba engleza.

Sosirea verii reprezinta un bun prilej de imbogatire a cunostintelor si a culturii generale, iar tinand cont de faptul ca exersarea unei limbi straine este un proces mai facil la o varsta frageda, copiii nefiind supusi presiunii greselii sau a asteptarilor impuse, Cambridge Educational mizeaza pe invatarea limbii engleze prin implicarea in discutii pe teme de interes pentru varsta lor si prin integrarea fireasca in cercul de studiu.

Cele trei cursuri intensive de vara se detaseaza de programa traditionala de invatamant prin metoda de predare originala, prin diversitatea activitatilor intreprinse si prin latura creativa care incurajeaza imaginatia si aptitudinile individuale. In acest fel, chiar daca majoritatea modulelor de curs presupun un numar de 4 ore/saptamana, copiii nu se simt supra-solicitati, ci motivati sa progreseze.

Certificatele Cambridge deschid copiilor numeroase oportunitati, fiind recunoscute international in absolut toate mediile academice si profesionale. Iar pentru ca succesul se construieste pas cu pas, Cambridge Educational a decis sa ofere elevilor sansa de a aprofunda limba engleza de-a lungul lunilor de vara, prin intermediul cursului intensiv “Success with Cambridge”.

Incepand de pe 18 iunie 2018, copiii pot incepe pregatirea pentru sustinerea examenelor Cambridge YLE, Cambridge KET, Cambridge PET si Cambridge FCE, modulul de curs cuprinzand 40 de ore si fiind organizat in 5 sedinte de 4 ore/saptamana. Perioada de desfasurare: 18-29 iunie 2018, 02-13 iulie 2018, 16-27 iulie 2018 si 30 iulie – 10 august 2018.

Cel de-al doilea curs intensiv de vara Cambridge Educational este denumit sugestiv “Holiday Fun” si este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 6-14 ani care doresc sa isi imbogateasca vocabularul si cunostintele generale de limba engleza. Implicati in activitati amuzante si in jocuri inteligent concepute, elevii invata mai repede si isi depasesc temerile. Un modul de curs cuprinde 40 de ore, fiind structurat in 5 sedinte de 4 ore/saptamana. Perioada de desfasurare: 18-29 iunie 2018, 02-13 iulie 2018, 16-27 iulie 2018 si 30 iulie – 10 august 2018.

Meniul de cursuri de vara Cambridge Educational este completat de “TED TALKS”, cursul de conversatie premiat de British Council si castigator in 2016 al premiului ELTons – Excellence in Course Innovation.

TED TAKLS reprezinta un excelent prilej de a practica limba engleza si de a capata fluenta, cursivitate si acuratete in conversatie. Adica acele lucruri care de cele mai multe ori se dovedesc a fi mai greu de obtinut decat scrierea corecta. Nu degeaba se spune ca invatatul cu voce tare si auzirea cuvintelor rostite este de cateva ori mai eficient decat repetarea in gand a frazelor. O conversatie intr-un grup care vorbeste limba engleza ajuta nu doar la dobandirea unei pronuntii corecte, ci si la auto-corectarea unor greseli iminente.

Cursul de conversatie TED TALKS cuprinde 20 ore/modul, fiind structurat in 5 sedinte de 2 ore/saptamana. Perioada de desfasurare: 18-29 iunie 2018, 02-13 iulie 2018, 16-27 iulie 2018 si 30 iulie – 10 august 2018.

Cele trei cursuri de limba engleza propuse pentru o vacanta activa, se desfasoara la sediul Cambridge Educational situat pe Str. Grigore Alexandrescu nr.64 din Bucuresti, iar inscrierile pot fi efectuate la numarul de telefon 0724.485.645 sau prin e-mail: contact@cambridgebucuresti.ro si littlecambridge1@yahoo.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele