Activitati pentru copii

#Oraselul Jucariilor #1 iunie #copii

De 1 iunie copiii sunt asteptati in Oraselul Jucariilor

De 1 iunie cei mici sunt asteptati alaturi de parinti in Oraselul Jucariilor. Aici vor gasi o multime de jocuri educative si creative. In timp ce copiii se pot juca in voie, parintii pot alege cadoul perfect pentru ziua acestora.

Oraselul Jucariilor educative si creative, EduClass.ro, este destinatia ideala de 1 Iunie, pentru parintii si copiii care vor sa aleaga jucarii educative, sa se bucure de surprize si de reduceri la jucarii.

Toate jucariile din showroom vor putea fi achizitionate cu reducere de 15%, doar pe 1 Iunie, in timp ce micutii vor fi intampinati cu bomboane si multe surprize pregatite de echipa EduClass.ro.

Showroom-ul EduClass.ro este situat in zona Unirii si gazduieste peste 2000 de produse creativ-educative destinate copiilor. Spatiul este prietenos, vesel si colorat, cu un peisaj care aminteste de orasele din desene animate. Noul showroom Edu Class gazduieste jucarii educative complexe pentru toate varstele, de la bebelusi de cateva luni, pana la copii de 10 ani sau mai mari. Acestea dezvolta abilitati precum creativitatea, imaginatia, limbajul, dar si spritul de echipa.

Un nou brand de jucarii educative: Learning Kitds

Echipa EduClass acorda o atentie deosebita procesului de selectie a modelelor de jucarii, cautand permanent branduri noi, din aceeasi sfera a jucariilor inteligente.

Cele mai noi jucarii educative disponibile la EduClass.ro sunt seturile Learning Kitds, o serie de jocuri care dezvolta abilitati din 6 categorii: gandire matematica, arta, lingvistica, cunoastere, fizica si stiinta. Fiecare joc se focuseaza pe un alt aspect al gandirii. Jocurile din serie le deschid micutilor dorinta de cunoastere si invatare.

Jocurile Learning Kitds costa intre 29 lei si 52 lei, iar pe 1 iunie beneficiaza de reducere de 15% pentru achizitiile in showroom, fiind astfel un cadou ideal pentru copii cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau