Activitati pentru copii

#activitati pentru copii #activitati copii #sarbatori

De sarbatori ninge cu zambete pentru copii! Activitati distractive pentru cei mici

Cei mici sunt invitati in perioada 22 decembrie – 7 ianuarie sa se bucure de spiritul Sarbatorilor de Iarna. Pe parcursul celor 14 zile de sarbatoare micutii sa nu simta nicio clipa plictiseala iar rutina nu se va instala in viata lor, deoarece Echipa Gymboland a preagatit o serie de activitati ce ii va tine mult timp ocupati.

 

In fiecare zi, intre orele 11:00-19:00 cei mici se pot juca cu bulgarii de nea si sunt inspirati de oamenii de zapada de la atelierele de creatie. Tot in aceasta perioada cei mici pot realiza semne de carte, care au ca tema principala iarna si au ocazia sa-si faca prorpia sorcova de Anul Nou.

Tot aici, copiii isi pregatesc amintirile legate de minunata vacanta de iarna. Astfel, ei vor fi indemnati sa prezinte prin intermediul culorilor modul in care vad ei vacanta de iarna. Vor arata cum s-au jucat, cine le-a tinut companie, ce le-a bucurat mai mult sufletul, cum si-a facut aparitia Mos Craciun si ce a ascuns el in marea sa desaga.

Nicio zi nu va fi la fel caci cei mici pot contempla stralucirea fulgilor de nea sau pot realiza diverse peisaje de iarna. In plus, cei mici vor scrie scrisori de Anul Nou si ii vor putea felicita pe cei dragi lor. Mai mult, vor avea sansa sa se intalneasca cu Elsa sau cu ursii polari si pot flutura baloane pline de confetti.

Programul complet al tuturor activitatilor derulate sub titulatura "Ninge cu zambete la Gymboland" poate fi consultat pe pagina de Facebook Gymboland.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului