Activitati pentru copii

#la scoala este ca-n povesti #activitati copii #teatru #piesa de teatru

"La scoala este ca-n povesti", o piesa de teatru pe care cei mici nu trebuie sa o rateze

Cei mici sunt asteptati in acest weekend la teatru. Trupa Pam Pam le-a pregatit o piesa speciala, "La scoala este ca-n povesti", prin care cei mici sunt invitati sa descopere un spectacol unic, colorat si plin de magie.

Protagonistii spectacolului sunt trei prieteni: Pia, Vito & Kito care vor sa il convinga pe imparatul Lenevila ca "La scoala este ca in povesti".

Scena va deveni o sala de clasa iar copiii, alaturi de cei trei prieteni si cele doua mascote il vor invata pe imparatul Lenevila alfabetul, notele muzicale, zilele saptamanii si anotimpurile, in acorduri de rock’n roll, hip hop si pop. Lenevila va descoperi astfel ca trebuie sa se bucure de fiecare moment, sa ii respecte pe ceilalti si sa pretuiasca stiinta.

Cei mici sunt asteptati alaturi de parinti, sa vizioneze piesa "La scoala este ca in povesti", sambata 4 noiembrie incepand cu ora 16:00, la Plaza Romania.

De la ora 17:00 la 18:00, cei mai creativi copii vor avea ocazia sa confectioneze shakere – instrumente muzicale din pahare de plastic colorate, sa le decoreze cu abtibilduri, sa puna inauntru boabe de fasole si sa dea astfel startul celui mai tare concert pentru copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau