Activitati pentru copii

#lectii online #lectii copii #MyKoolio #lectii

MyKoolio: noua platforma de lectii online pentru copilul tau!

Nu mai ies afara sa bata mingea, nu se mai intorc acasa cu genunchii juliti si nici nu mai poarta cheia la gat. Lumea s-a schimbat foarte mult in ultimii ani, iar generatiile tinere nu au stat pe ganduri nicio secunda. Din pacate, copiii isi atrag cele mai multe cuvinte de repros deoarece “stau toata ziua in fata calculatorului”.

Evident, cei care fac aceste afirmatii nu au auzit de e-learning si de sutele de optiuni pe care le ofera platformele de cursuri online. Adauga aceste platforme la universul de informatii pe care le poti gasi pe internet si iti dai seama imediat ca internetul ofera de fapt sansa la o educatie superioara.

MyKoolio – cea mai kool platforma de e-learning

Elevii sunt bucurosi sa-si petreaca timpul la calculator, iar vestea buna este ca pot folosi timpul acesta pentru a invata mai usor materiile pe care le au de pregatit la scoala. De aceea, s-a lansat MyKoolio, platforma de cursuri online pentru scolarii intre clasele I – VIII. Proiectul a fost dezvoltat impreuna cu un colectiv de profesori romani coordonati de prof. Radu Gologan, coordonatorul lotului olimpic national de Matematica si reprezinta dovada ca noile tehnologii si internetul ii pot ajuta pe elevi sa invete mai usor.

Copii invata mai rapid folosind lectiile interactive

MyKoolio propune un mod interactiv de a invata, printr-o serie de lectii create special pentru elevii din clasele I-VIII. Platforma destinata copiilor, parintilor si profesorilor cuprinde peste 200 de lectii pentru romana si matematica, prezentate intr-un mod foarte atractiv, elevii fiind incurajati sa descopere lucruri noi si sa parcurga materii predate in ciclul primar si gimnazial. Toate materialele educative de pe platforma mykoolio.com sunt dezvoltate conform programei scolare actuale, iar intr-o etapa ulterioara vor fi disponibile si pentru specialitatile istorie, geografie, biologie, fizica si chimie.

Profesorul – mereu acolo pentru tine

MyKoolio este mereu acolo pentru copilul care vrea sa se imbunatateasca. Singurul lucru absolut necesar este conexiunea la internet. Lectiile pot fi accesate de pe computer, smartphone sau tableta, atat in timpul anului scolar cat si in vacanta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau