Activitati pentru copii

#Sanie Sambino Alpen Gaudi #Saniute bebelusi #Saniute copii

Sa vina iarna! Suntem pregatiti pentru sanius!

Chiar daca noi adultii nu privim iarna cu ochi buni, copiii sunt cei mai incantati cand primul fulg de nea isi face aparitia, semn ca trebuie sa pregatim cizmele calduroase, fularul si manusile pentru a iesi afara la bulgareala si oameni de zapada.

Pentru cei mici, anotimpul alb reprezinta mai multa imaginatie, mai multa energie de consumat si mult mai multe haine de udat in lupta cu bulgari din spatele blocului sau din gradina casei. Pe langa toate aceste distractii de sezon si mersul la derdelus este o joaca preferata a celor mici. Nici bine nu se lumineaza de ziua cand pe afara isi fac aparitia grupuri mici de omuleti imbracati gros care isi prezinta modelele de saniute copii, incercand sa convinga intreaga gasca de rapiditatea lor. Si dupa ce totul a fost pus la punct si locul pentru distractie ales, galagia poate sa inceapa in forta iar buna dispozitie si veselia isi fac loc.

Iar pentru prichindeii care inca nu au habar de ce inseamna toata aceasta desfasurare de forte, exista saniute bebelusi, cu care parintii ii pot scoate la o plimbare prin parc pentru a intelege magia anotimpului. Saniutele sunt doate cu sac impermeabil, captusit cu material polar pentru a feri copilul de inghet, avand in lateral montate centuri speciale de prindere pentru o transportare sigura. Un alt model foarte practic este si tipul de sanie Sambino Alpen Gaudi, confectionat dintr-un plastic tare, rezistent la contactul cu zapada dura si gheata. Poate fi manevrata usor datorita corzii cu maner de plastic. Design-ul saniei este conceput pentru a oferi stabilitate.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau