Activitati pentru copii

#servicii medicale gratuite #servicii medicale #reduceri #copii

Servicii medicale gratuite pentru copii si reduceri de 70%

Expozitia pentru copii si gravide, continua cu editia de toamna. Parintii si viitorii parinti sunt asteptati la Baby Boom Show, Pavilionul Central Romexpo, in perioada 5-8 noiembrie, cu proiecte indraznete si unice in randul evenimentelor similare.

Servicii medicale gratuite

Continuand proiectele implementate in premiera la editia de primavara a Baby Boom Show, organizatorii ofera din nou posibilitatea ca mamicile si viitoarele mamici sa beneficieze de consiliere medicala gratuita.

Clinica Baby Boom Show sustinuta de MedLife, un proiect unic la nivel mondial, ofera o serie de servicii medicale GRATUITE pentru gravide si copii cu varsta cuprinsa intre 0 si 7 ani, in urmatoarele specializari: ginecologie/ecografie, neonatologie si pediatrie. Peste 50 de ore de consiliere sunt oferite gratuit de medicii clinicilor MedLife.

In completarea serviciilor Clinicii Baby Boom powered by MedLife a fost creat Centrul de Recuperare Medicala Baby Boom powered by Kinetobebe. In cadrul acestuia, parintii isi pot duce copii la sedinte gratuite de evaluare motrica si de logopedie oferite de medici specializati in dezvoltarea copiilor.

Discount-uri de pana la 70%

Mii de produse cu discount-uri dintre cele mai atractive – asta promit cei peste 100 de expozanti ai editiei de toamna a Baby Boom Show.

Jucarii, puzzle, hainute, carucioare, cosmetice pentru copii si multe altele vor beneficia de discount-uri ce pornesc de la 10% si ajung pana la -70%!

Sursa foto: activefamilymag.com

  •   2015-10-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Reguli de calatorie cu animalul de companie

Expertul Acasa.ro, Elena Carstea, sociolog

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii