Activitati pentru copii

#activitati copii #aer liber #copii #activitati in aer liber

Tips and tricks despre cum sa te distrezi cu copilul tau in aer liber

Fiecare familie are cateva traditii pe care le da mai departe generatie dupa generatie. insa pe langa cele legate de sarbatori sau ocazii speciale din viata fiecaruia, mai sunt unele care chiar merita transmise mai departe, inca de cand copiii sunt mici: jocurile copilariei!

De exemplu, carui copil nu i-ar placea sa traiasca emotia de a-si gasi prietenii cu ochii inchisi la baba oarba? Sau ce micut nu ar vrea sa caute cele mai ingenioase locuri de ascuns pentru v-ati ascunselea? Chiar si ratele si vanatorii suna bine! Iar daca mai luam in calcul si un sotron desenat cu creata colorata in parcul din fata casei, distractia e asigurata!

Astfel, iata ca sunt foarte multe jocuri ale copilariei tale care i-ar putea face si piticului tau copilaria mai distractiva. si poate cel mai important argument care sa te faca sa il inveti pe copilul tau jocurile tale de "cand erai mic" este faptul ca astfel veti trai amandoi aceleasi emotii, care va vor apropia si va vor intari relatia parinte-copil.

Si pentru ca activitatile in aer liber inseamna multa distractie, dar si miscare, stimularea imaginatiei, dezvoltarea spiritului de echipa si viziunea de ansamblu, iti recomand sa-i oferi copilului tau experienta celei mai tari tabere de vara: Tabara NERF 2017!

Tabara NERF este cea mai tare tabara de vara pentru copii si va avea loc in perioada 20-25 iulie 2017 in Bran, judetul Brasov. 34 de copii norocosi cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani vor petrece aici sase zile de distractie in aer liber, sub supravegherea atenta a unor coordonatori specializati in comunicarea cu copiii.

Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

Cumpara-i micutului tau un blaster NERF cu abtibildul de campanie, inscrie codul pe www.tabaranerf.ro si acumuleaza minim 200 de puncte. Nu uita sa pastrezi bonul fiscal si ambalajul pentru sansa de a castiga un loc dublu pentru copilul tau si un prieten de-ai lui in Tabara NERF, plus 500 de premii instant: blastere si super-echipamente NERF!

Pe langa bucuria de a primi un blaster nou, micutul are sansa sa traiasca cea mai tare aventura in vacanta de vara!

Articol scris de Cerasela Calin, specialist in comunicarea cu copiii.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele