Activitati pentru copii

# Divertiland Summer Fest #Divertiland Water Park #parc acvatic #activitati copii

Unde mergem cu cei mici in week-end: Festival cu si despre copii in parc acvatic

Pe 18 iunie 2017, intre orele 12:00 si 16:00, Divertiland Water Park impreuna cu Asociatia Coloram Zambete cheama copiii cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani sa sarbatoreasca pasiunea lor pentru muzica, dans si teatru in cadrul editiei a 2a a Festivalului Divertiland Summer Fest.

Ca si anul trecut, sunt asteptati peste 300 tineri artisti la Divertiland Summer Fest, in ceea ce se doreste a fi o manifestare a talentului pur, nu o competitie. Scopul festivalului este acela de a incuraja tinerele talente sa urce pe scena si sa-si invinga frica de a se exprima in fata unui public alcatuit din peste 4.000 oameni. Festivalul are rolul de a-i face pe copii sa se cunoasca intre ei, dar si sa se remarce prin talentul lor in cadrul comunitatii artistice.

Ingloband toate artele spectacolului, Divertiland Summer Fest este o experienta completa pe care o vor trai intens nu doar parintii micilor artisti, ci si multi alti copii care fie vor deveni fani, fie vor aspira, la randul lor, sa urce pe scena editia viitoare. La finalul festivalului audienta va fi incantata de artisti deja consacrati din entertainmentul autohton. Desi sunt nume care vor da greutate festivalului, emotiile cele mai mari sunt de partea lor, caci nu le va fi usor sa se ridice la inaltimea spectacolului facut de tanara generatie. Divertiland Summer Fest se va incheia prin 2 concerte sustinute de Fabian Sanchez si Amna.

Apoi copiii vor continua sa petreaca o zi de neuitat in cel mai mare parc acvatic din tara, se vor putea bucura de toate facilitatile parcului si vor experimenta o prima zi de vacanta in adevaratul sens al cuvantului. O atractie special conceputa pentru ei este Splash Attack, cunoscuta si drept Fortareata Ploii – un curs cu obstacole „racoritoare”, care imbina aventura cu balaceala. O alta zona dedicata copiilor este Los Petitos, cu tobogane si piscine construite special pentru varstele si inaltimile lor.

Divertiland Water Park poate fi descris drept o oaza de racoare si bucurie, o evadare din atmosfera sufocanta a caniculei urbane. Aflat la iesirea din cartierul Militari, reprezinta o reinventare totala a conceptului de divertisment in aer liber. Parcul acvatic dispune de 22 tobogane, piscina cu valuri, plaja cu nisip auriu, unicul lazy river din tara, 9 restaurante si baruri, precum si multe alte facilitati destinate atat adultilor, cat si celor mici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele