Activitati pentru copii

#vacanta copii #tabara #vacanta #copii

Vacanta mare vine cu tabere de poveste pentru copilul tau!

Vara este anotimpul care aduce momentul mult asteptat de cei mici, vacanta mare! Fie ca o petrece la tara, la bunici, in tabara alaturi de prieteni sau in fata blocului bucurandu-se de jocurile copilariei, vara sunt o multime de ocazii de a-si crea amintiri de neuitat. Pentru ca experientele si contactul cu ceilalti descretesc mintile tinerilor, ii fac mai sociabili si ii ajuta sa se descopere pe ei insisi, Bookland a pregatit pentru copilul tau in vara aceasta portia de cunoastere si distractie la pachet!

Momente memorabile si prietenii internationale

O tabara internationala reprezinta mediul ideal in care copiii pot dezvolta prietenii pentru o viata cu cei din alte tari sau continente. Iar aceste prietenii sunt cu atat mai amuzante cu cat mai neobisnuite sunt personajele. Tabara Coolturala propune, in perioada 18-30 iulie 2016, o calatorie prin Europa, cu destinatia finala Comitatul Kerry din Irlanda, recunoscut pentru peisajele frumoase de coasta si pentru spiridusii prietenosi despre care se spune ca daca un om prinde un spiridus, acesta trebuie sa ii indeplineasca omului 3 dorinte inainte de a fi eliberat. in drumul spre Irlanda, cei mici vor traversa alte 5 tari (Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Anglia) si vor poposi in 3 orase: Viena, Bruxelles si Oxford.

Aventuri la poalele muntelui

Vara aceasta copiii au ocazia sa experimenteze emotiile taberelor de odinioara, cu drumetii si seri de film, petreceri tematice, nelipsitul foc de tabara si multe alte activitati, intr-un cadru natural de exceptie. Vor invata tehnici de supravietuire in natura de la cei mai buni, participand la tabara Valea Lotrului, din judetul Valcea, in perioada 31 iulie-7 august 2016 pentru grupa mica (7-12 ani) si 7-14 august 2016 pentru grupa mare (13-18 ani).

Tabara in tara lui Dracula

Legende medievale cu cavaleri, domniţe şi vampiri, reprezinta doar o parte din ce isi propune sa ofere Predelut-Bran, judetul Brasov, copiilor curajosi, tentati sa exploreze acest teren plin de mister. Tot ce trebuie sa faca este sa-si pregateasca povestile de groaza, numai bune de spus pe intuneric, inainte de culcare. Tabara are loc in perioada 14-21 august 2016 pentru grupa mica (7-12 ani) si 21-28 august 2016 pentru grupa mare (13-18 ani).

Viata in tabara

inainte de a pleca la drum, fie ca este prima tabara la care participa copilul tau sau nu, trebuie sa tina cont de cateva recomandari. De exemplu, sa nu-si lase obiectele nesupravegheate, sa nu se indeparteze de grup si in general sa nu incalce regulile interne. Propune-i sa tina un jurnal din tabara, cu poezii si sloganuri, imagini si impresii, iar la final cu urari din partea noilor prieteni. in rest, aventuri si veselie cat cuprinde!

Ofera-i copilului tau o vara plina de aventura alaturi de Bookland! Mai multe detalii despre tabere si costuri aici.

Aboneaza-te la newsletterul Parinti aici si poti castiga o tabara pentru copilul tau la Predelut Bran, in valoare de 850 de lei. Mai multe detalii aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare