Activitati pentru copii

#nerf #tabara nerf

Zeci de surprize in cea mai cool tabara de vara pentru copii, din Romania

Tabara NERF, cea mai dinamica experienta de vara ii asteapta pe copii cu zeci de jocuri surpriza, dar si cu doi invitati speciali: vloggerii Ilie si Roman!

Ilie, unul dintre vloggerii care se bucura de cea mai mare popularitate in randul publicului din Romania va participa la cea de a doua editie a Taberei NERF, care va avea loc intre 20 si 25 iulie, la Bran. Alaturi de bunul sau prieten Roman, el va lua parte la activitatile distractive pe care organizatorii le-au pregatit pentru ei si cei 34 de copii norocosi care vor fi in Tabara NERF.

;

Cea de a doua editie a Taberei NERF va avea loc in perioada 20 - 25 iulie 2017 in statiunea montana Bran. Aici, copiii vor descoperi jocuri si ateliere creative unice, special create pentru Tabara, de care se vor bucura alaturi de prieteni noi si vechi. in plus, ei vor avea ocazia sa descopere cele mai noi blastere NERF si multe alte jocuri noi din portofoliul Hasbro. "Sloganul Taberei NERF este Distractie in miscare, camarazi in deplasare, asadar am vrut sa ne asiguram ca micutii castigatori vor avea parte cu adevarat de cea mai frumoasa experienta a verii. Tocmai de aceea, anul acesta am vrut sa le oferim copiilor, pe langa un program plin de jocuri extrem de creative alaturi de blasterele NERF, ocazia de a-l cunoaste pe vloggerul lor preferat. Cu siguranta va fi distractie, dar si multa miscare in Tabara NERF 2017", a declarat Ana Szabadszalasi, brand manager Hasbro Romania

Perioada de inscriere pentru cea de a doua editie a Taberei NERF se apropie de sfarsit, 5 iunie fiind data la care campania se incheie. Copiii cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani si parintii lor mai au la dispozitie doar cateva zile pentru a intra in competitia care le poate aduce unul dintre cele 17 locuri duble in cea mai cool tabara de vara. Pentru a putea castiga, acestia trebuie sa inregistreze pe www.tabaranerf.ro codurile promotionale de pe produsele NERF prticipante in campanie. in plus, pe langa cele 17 locuri duble in tabara, cei mici pot castiga si unul dintre cele 500 de premii din gama NERF puse in joc.

Tabara NERF este, asadar, locul in care cei mici pot lega noi prietenii si descoperi modalitati inedite prin care se pot distra in aer liber. De asemenea, in premiera pentru Romania, ei vor putea sa traiasca experienta Taberei NERF alaturi de doi dintre cei mai iubiti vloggeri: Ilie si Roman. Mai multe detalii si regulamentul concursului sunt disponibile pe www.tabaranerf.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau