Activitati pentru copii

#totul pentru copilul tau #Ziua Internationala a Copilului #1 iunie #cadouri copii #ziua copilului

1 iunie, Ziua Copilului – surprinde-l pe cel mic cu cele mai frumoase cadouri

Au mai ramas cateva zile pana la 1 iunie. In fiecare an, pe data de 1 iunie este sarbatorita Ziua Internationala a Copilului, zi pe care cei mici o asteapta cu drag an de an.

Daca pana acum cei mici petreceau ziua de 1 iunie in parcuri tematice, la centrele de joaca sau in alte locatii destinate lor, anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus si din necesitatea de a pastra distanta sociala, sarbatoarea trebuie reinterpretata, iar parintii sunt pusi la grele incercari.

Si pentru ca ultimele saptamani au fost o adevarata tortura pentru cei mai multi dintre copii, care au fost nevoiti sa stea in casa, departe de prieteni si de colegii de gradinita sau de scoala, asigura-te ca transformi ziua de 1 iunie din acest an, intr-o zi de neuitat pentru cel mic.

Teamdeals.ro sarbateste copilaria impreuna cu tine printr-o campanie cu chef de joaca, preturi mici si surprize nenumarate.

Prin intermediul campaniei “Totul pentru copilul tau”, teamdeals.ro isi doreste sa aduca zambete pe chipurile tuturor copiiilor care in contextul actual au pus pauza copilariei, intalnirilor cu colegii de la gradinita sau de la scoala, intalnirilor din parcurile de distractie si se pregatesc sa incheie anul scolar fara festivitatea de premiere sau fara banchetul de final de an.

Pentru a-i rasplati pe cei mici, asigura-te ca le vei face o surpriza de neuitat, astfel incat sa va bucurati si voi, parintii, de clipe memorabile petrecute impreuna.

Acum ca putem iesi din nou din casa, insa numai in grupruri restranse, pentru a pastra distanta sociala, puteti merge impreuna in parc unde sa va jucati in familie. Jocurile de exterior sunt perfecte pentru aceste ocazii, iar cei mici, dar si voi, veti reusi sa faceti si putina miscare cu aceasta ocazie.

Poti alege un set de palete de badminton cu fluturas, astfel incat sa va jucati impreuna, in parc sau in curte, iar daca ai un baiat, o minge de fotbal poate fi alegerea perfecta. Si daca te numeri printre norocosii care stau la curte, te poti pregati pentru vara cu o piscina gonflabila in care cel mic sa se balaceasca sau cu o trambulina in care sa se distreze cat este ziua de lunga.

Pentru zilele ploiase, care in ultimul timp nu prea au lipsit, dar si pentru cei care prefera sa petreaca cateva clipe linistite in familie, in confortul propriului camin, jocurile de societate sunt ideale.

Jocurile de societate trebuie sa fie amuzante, sa va aduca mai aproape si sa va ajute sa petreceti timp de calitate impreuna. Twister este unul dintre cele mai amuzante jocuri de acest gen, va garantam ca veti rade cum nu ati mai facut-o de multa vreme. Un alt joc amuzant, pentru intreaga familie, este Jenga, care este la fel de popular ca Twister, in intreaga lume. Desigur, mai poti alege Monopoly, Domino sau Remi, insa indiferent de alegerea pe care o faci rezultatul va fi acelasi: multa voie buna si distractie cat cuprinde.

In acest an, prin intermediul campaniei “Totul pentru copilul tau”, teamdeals.ro le pune la dispozitie parintilor o gama variata de jocuri si jucarii pentru copiii de toate varstele, cele mai multe dintre acestea fiind jocuri de exterior si jocuri de societate.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Sfatul expertului