Activitati pentru copii

#cursuri adolescenti #cursuri

A_BEST Kids & Teens: Cursuri vesele de limbi straine pentru copii, in centrul orasului

Centrul de Limbi Straine A_BEST, prin proiectul A_BEST Kids & Teens, organizeaza, incepand din luna septembrie 2019, la sediul sau din zona Piata Romana – Dorobanti, noi cursuri de limbi straine pentru copii, in doua variante de studiu, si anume: in grupe cu 5-8 participanti, respectiv la cerere, in sistem individual/ pereche/ mini-grupa, conform unui orar personalizat. Cursurile sunt adaptate nivelului de varsta al copiilor, iar atmosfera este deschisa creativitatii si studiului prin joaca.

Studiul limbilor straine, important pentru viitorul copiilor

„Dezvoltarea creativitatii copiilor in timpul etapelor esentiale ale vietii este foarte importanta. in acest sens, studiul limbilor straine este una dintre cele mai atractive si utile metode prin care copiii isi pot imbunatati diferite deprinderi. Potrivit cercetarilor in domeniu, un copil care invata o limba straina va avea abilitati analitice si sociale superioare. De asemenea, el isi va dezvolta mult mai usor capacitatea de a citi si de a scrie si va avea un vocabular mult mai bogat”, a declarat Aura Icodin, General Manager, Centrul de Limbi Straine A_BEST.

Cursuri vesele de limbi straine pentru copii

Cursurile de limbi straine A_BEST Kids sunt disponibile pentru 2 categorii de varsta, si anume pentru copiii cu varsta de 8 - 10 ani (clasele a II-a – a IV-a), respectiv cu varsta de 11-14 ani (clasele a V-a – a VIII-a), in doua variante de studiu:

  • Cursuri de grupa (5-8 participanti) de limba engleza si limba germana, cu incepere din 16 septembrie 2019;
  • Cursuri la cerere, cu orar personalizat, pentru urmatoarele limbi straine: engleza, germana, franceza, spaniola, portugheza si rusa.

Calendarul cursurilor de grupa, de limba engleza si limba germana pentru copii, este disponibil aici.

De ce sa alegeti cursurile A_BEST Kids

Cursurile de limbi straine organizate de echipa A_BEST Kids se bazeaza pe o metoda de invatare dinamica, conectata la „realitatea” copiilor. Datorita metodei de predare interactive, copiii invata sa se exprime intr-o limba straina inca de la primele sedinte de curs. Cursurile sunt predate de profesori cu vocatie, care adapteaza constant activitatile de invatare in functie de specificul varstei copiilor, procesul didactic fiind unul creativ si eficient.

Inscrierile se pot face la office@abest.ro / 0762 274 914.

Despre A_BEST Kids & Teens

Proiectul A_BEST Kids & Teens (www.abest-kids.com) este dezvoltat de Centrul de Limbi Straine A_BEST (www.abest.ro), unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Romania, cu o experienta de peste 10 ani pe piata de training corporate si un portofoliu remarcabil de clienti din Top 300, si ofera cursuri de limbi straine pentru copii si adolescenti, cursuri de pregatire pentru examene internationale, pre-testari Cambridge, meditatii pentru examene nationale etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele