Activitati pentru copii

#Academia Photo Insights #cursuri de fotografie #adolescenti #cursuri #copii

Academia Photo Insights organizeaza cursuri de fotografie interactive pentru copii si adolescenti

 

Academia de fotografie Photo Insights va invita la cursurile de fotografie pentru copii si adolescenti incepand cu 23 septembrie 2018.

Cursurile de fotografie asigura copilului dumneavoastra o metoda continua de dezvoltare prin arta. Acestea sunt complete, interactive si permit copiilor sa se exprime liber prin intermediul imaginilor. Pentru ca folosim un limbaj nou, acestia isi vor dezvolta, pe parcursul integului program, abilitati precum: increderea in sine si in ceilalti, empatia, curiozitatea, rabdarea, pasiunea si simtul estetic.

Ce invata copiii dumneavoastra la cursurile de fotografie Photo Insights:

  • Cum sa realizeze compozitii fotografice de impact;
  • Cum sa se exprime creativ, fie ca vorbim de lucrurile din jur, de portretele parintilor sau de imagini cu animalutele preferate;
  • Cum sa gandeasca in imagini si sa anticipeze momentele esentiale ale unei scene din viata de zi cu zi;
  • Cum sa se joace cu armonia vizuala si elementele cromatice pentru a obtine imagini spectaculoase;
  • Cum sa isi exprime emotiile prin intermediul imaginilor;
  • Ce reprezinta etica fotografica si ce rol joaca aceasta in viata unui fotograf.

Academia Photo Insights va ofera oportunitatea de a beneficia de cursuri complete si intensive de fotografie dar si de cursuri de tip after-school. Vezi programul complet al cursurilor de fotografie aici!

Cursurile se vor desfasura la sediul nostru din Bucuresti, intr-un mediul de lucru cald si prietenos. Metodele de predare variaza in functie de varsta si se adapteaza in functie de personalitatea fiecarui cursant, astfel, fiecare participant isi va gasi un loc confortabil in care se va dezvolta cursiv si stabil. La fiecare lectie Academia Photo Insights imbina teoria cu practica si jocul, intr-un mod creativ si plin de energie.

Cunoaste echipa Photo Insights AICI!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele