Activitati pentru copii

#spectacol Masha si Ursul #Masha si Ursul # andra gogan

Actrita si cantareata Andra Gogan, vocea Mashei! Au ramas cateva zile pana la turneul national Masha si Ursul

Sarbatorile se apropie si putine zile ii mai despart pe cei mici de primul dar de Craciun – cel mai urmarit serial de desene animate rusesc, “Masha si Ursul”, reapare pe scenele din Romania intr-un spectacol live de Craciun ce va calatori, intre 9 - 14 decembrie 2018, in orasele Suceava (9 decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (10 decembrie, Teatrul de Vara), Bucuresti (11 si 12 decembrie, Sala Polivalenta) si Oradea (14 decembrie, Casa de Cultura), adus de Events (www.events.ro).

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha si Ursul” spune povestea unei fetite pe nume Masha, ce locuieste in padure alaturi de Ursul Michka si de animalutele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume iar episoadele au fost traduse in 25 de limbi si difuzate in peste 25 de tari.

Spectacolul de Craciun „Masha si Ursul”, o productie licentiata a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeasi scena teatru, musical si elemente de acrobatie si circ, alaturi de decoruri spectaculoase care vor recrea atmosfera de sarbatoare din experienta ce va tine publicul pe marginile scaunelor.

In aceasta poveste plina de aventura, Masha devine detectiv si va dezlega misterului disparitiei bradului si darurilor de Craciun, ajutata de prietenii ei dar si de toti copiii isteti din sala.

Reprezentatiile din acest turneu vor face deliciul spectatorilor mici si mari, fiind dublate in limba romana de voci bine-cunoscute de publicul tanar – indragita actrita, cantareata si vloggerita Andra Gogan este vocea Mashei iar Oliver Toderita, actor al Teatrul Excelsior cunoscut pentru vocea sa prezenta in numeroase promo-uri TV, va fi Povestitorul si Mos Craciun. Actorii Eugeniu Cozma si Lia Gherman le vor da glas Profesorului Stepticus, lui Zapezila, Ursului Panda si Veveritei iar Lupii, Ursul, Iepurele, Purcelusa si Corul Animalelor prind viata cu vocile lui Alex Bunghez si Stefan Paraschiv de la Brothers Production.

Turneul este sustinut de Kaufland Romania din dorinta de a oferi copiilor un spectacol de neuitat. Mascotele Kuniboo ii vor intampina pe micii spectatori cu suprize inainte de fiecare reprezentatie, Aqua Carpatica Kids, ca parte a initiativei hidratarecorecta.ro, vine in ajutorul parintilor ce isi doresc sa afle care e cantitatea optima de lichide pe care ar trebui sa o consume micutii lor in fiecare zi.

De asemenea, in incintele spectacolelor, publicul va avea ocazia de a gusta bomboanele inspirate de personajele Masha si Ursul.

In toate cele patru locatii, accesul publicului este permis incepand cu orele 18:00 iar spectacolele incep la ora 19:00. Reprezentatia are o durata de o ora si zece minute, cu pauza.

Biletele la spectacolul „Masha si Ursul - Poveste de Craciun” se pot cumpara online pe www.eventim.ro, in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti), sau de la casele de bilete ale salilor unde se desfasoara spectacolul, la preturile de 200 lei, 150 lei , 90 lei, 60 lei pentru Bucuresti , 125 lei, 80 lei, 55 lei pentru Suceava, 140 lei, 85 lei, 55 lei pentru Bacau si 120 lei, 65 lei pentru Oradea.

Spoturile spectacolului: http://bit.ly/2ARqSuI si http://bit.ly/2ARqSuI.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau