Activitati pentru copii

# piscina gonflabila copii #piscina gonflabila #piscina

Alegerea piscinei gonflabile in functie de accesoriile pe care le poate oferi

Piscina gonflabila reprezinta principala modalitate de distractie pentru intreaga familie in sezonul estival. Indiferent daca spatiul iti permite sau nu sa construiesti un bazin in propria curte, variantele gonflabile au un pret decent, sunt mult mai usor de instalat si de intretinut, iar oferta de produse este extrem de diversificata. Practic, te poti racori perfect intr-o zi torida de vara, alaturi de prieteni si de familie, intr-o piscina gonflabila de calitate, achizitionata in functie de nevoile si preferintele tale. In functie de designul fiecarui produs, ai posibilitatea de-a opta pentru o piscina cu diferite accesorii care sa ajute la o mai buna utilizare si functionare. Iata ce elemente suplimentare poate oferi o piscina gonflabila:

Sistem de filtrare a apei

Chiar daca este vorba despre o piscina gonflabila, apa trebuie sa fie in permanenta curata. Gasiti piscine gonflabile la Auchan potrivite pentru cei mici, cu dimensiuni reduse, la care apa poate fi schimbata dupa fiecare utilizare. Insa, in cazul in care vrei un produs mai mare, pentru intreaga familie, in mod sigur nu vei putea schimba prea des apa, asa ca ai nevoie de un sistem de filtrare cu rolul de-a pastra apa in permanenta igienizata, pentru a putea fi folosita oricand iti doresti.

Copertina sau invelitoare

Unele modele de piscine vin direct dotate cu capac protector, care se poate fixa in catarame pentru a proteja apa impotriva prafului, frunzelor si insectelor atunci cand piscina nu este folosita. In cazul in care modelul ales de tine nu dispune de un capac integrat, ai posibilitatea de-a achizitiona separat o copertina sau o invelitoare care sa protejeze apa de impuritati. In cazul in care acestea pot fi montate ca un acoperis, atunci vor fi utile si sa ofere protectie impotriva razelor solare.

Pulverizator de apa

Un sistem care pulverizeaza apa in piscina, la fel ca o fantana arteziana, va asigura distractia celor mici si le va oferi o stare placuta celor mari. Pulverizatorul de apa adauga o caracterisitica spectaculoasa piscinei gonflabile, mai ales daca are si efecte luminoase. Un astfel de produs se aseaza deasupra solului, se conecteaza la piscina foarte usor, apoi este gata pentru a reda bucuria tuturor celor din jur.

Tobogan

Daca piscina gonflabila este des utilizata de cei mici, atunci ai nevoie si de un tobogan. Acesta este elementul care le asigura copiilor cea mai mare distractie, pe langa balaceala in apa.

Scaune

In cazul adultilor, sunt foarte utile scaunele pentru piscina gonflabila, asa ca daca intentionezi sa iti cumperi un astfel de produs, scaunele reprezinta un accesoriu de baza.

Scara de acces

Este extrem de util sa tii cont de modul in care se va face accesul in piscina. Daca produsul ales este destul de inalt, vei avea nevoie si de o scara sa poti ajunge usor in apa. Un astfel de element este folositor chiar si pentru copii, indiferent de marimea piscinei gonflabile, pentru ca ii va ajuta sa intre cu atentie in apa.

Kit de reparatie

Oricand se poate intampla un eveniment neplacut, asa ca trebuie sa ai la indemana si un kit de reparatie care sa-ti ofere garantia ca nu-i vei dezamagi pe cei mici in cazul unei defectiuni. In plus, riscul de uzura este destul de mare, asa ca produsele indicate pentru reparatie se pot dovedi utile mult mai rapid decat ti-ai putea imagina.

Jucarii gonflabile

In situatia in care piscina achizitionata este dedicata copiilor, ai grija ca aceasta sa dispuna si de jucarii care sa-i atraga pe cei mici. Poate fi vorba de o stropitoare sub forma de floare, pesti colorati, stelute de mare, bile ori un delfin gonflabil. In anumite cazuri, parasolarele gonflabile sunt si ele utile atat pentru distractia celor mici, cat si pentru protectie impotriva razelor ultraviolete.

O piscina gonflabila este ideala in zilele calduroase de vara. Aceasta este extrem de atractiva pentru copii, iar daca nu-ti surade ideea de strand sau piscina publica, tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un produs potrivit pentru tine si cei dragi. Vei avea un loc de relaxare extraordinar, chiar in propria curte!

Sursa foto: https://image.freepik.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau