Activitati pentru copii

#jucarii animale #jucarii copii #jucarii #animale de companie

Animale de companie – Jucariile preferate ale copiilor

Aproape ca nu exista copil, care sa nu indrageasca animalele, fara sa stie nimic despre ele. Nu se tem deloc de animalele de care se tem adultii, ei se bucura doar, pentru ca vad ceva, care se misca, au forme diferite, iar daca ajunge sa si atinga, simte ca este cald, moale. Sunt familii, unde animalele sunt prezente zilnic, copii se obisnuiesc cu ei si devin prieteni de nedespartiti.

Insa, nu toti copii au posibilitatea sa aiba animale in apropierea lor. Acestor copii in special le este dedicata gama de jucarii cu animale. Astfel vor face cunostinta cu unele caracteristici ale animalelor.

Pentru cei mai mici copii, care deja pot sa mearga sigur si singuri sunt dedicate o gama larga de jucarii de impins si de tras, care de cele mai multe ori au fost inspirate din lumea animalelor. Aceste jucarii de tras si de impins sunt jucarii care distreaza copii in primul rand, dar nu putem uita nici latura lor formativa: dezvolta abilitatile motrice si intelectuale la un loc, dar si cele estetice, daca sunt jucarii bine alese din punct de vedere estetic.

Copilul mic este incantat, daca poate avea un "animal de companie" care desi este din lemn, ii devine prieten in timpul deplasarilor pe jos mai indelungate, si nu-l deranjeaza daca este din lemn – material recomandat pentru aceste jucarii cu uz frecvent pe diferite terenuri.

In Magazinul online de Jucarii Lester gasim o gama larga de jucarii de tras si de jucarii de impins. Se poate alege animalul potrivit pentru fiecare copil. Dintre jucariile de tras amintim catelul, care isi misca capul, crocodilul cu baietel in spate, broscuta testoasa, cu capul si codita miscatoare, calutul cu roti dintate, balaurul sau buburuza, ori familia de rata care poate tine companie copiilor mici. Jucariile de impins sunt mai complexe, ele trebuie conduse in fata si necesita miscari mai organizate din partea copiilor mici. Faptul ca se afla in fata, la vazul copiilor face si mai distractiv jocul cu ele, pentru ca copilul nu numai aude sunetele specifice emanate de acestia ci le si vede miscandu-se caraghios in ritmul mersului. Astfel vor tine companie copiilor albinute, buburuze, melcisori, maimute, catelusi, elefanti, pinguini, caracatite sau chiar dinozauri si balauri.

Cu ajutorul acestor jucarii specifice pentru varsta de 1-4 ani, copii se dezvolta in ritm propriu. Au ocazia sa descopere elementele care se leaga de miscare, pot trage concluzii ca pot influenta aceste miscari si sunete, in timp ce li se dezvolta motricitatea si coordinatia ochi-maini-picioare.

Odata cu sosirea vremii pentru jocurile afara, aceste jucarii pot fi folosite si in exterior.

Vizitand Magazinul online de jucarii Lester, puteti alege dintr-o gama de jucarii foarte vasta pentru copii dumneavoastra, iar daca comanda este de minim 139 lei, veti beneficia de transport gratuit la domiciliu.

Mr. Lester va recomanda si jucariile educative pentru toate varstele!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau