Activitati pentru copii

#petreceri tematice #ziua copilului

Anul acesta Ziua Copilului tine 3 zile! Petreceri tematice pentru cei mici

Anul acesta Ziua Copilului tine 3 zile! De ziua lor, cei mici se pot distra la cele mai frumoase petreceri dedicate lor. Rainboy Party, Carnival Party, Colors Party, Hawaii Party, Magic Party sau Pirate Party sunt doar cateva dintre petrecerile ce vor avea loc in weekendul 1-3 iunie.

Pogo, alaturi de celelalte personaje fantastice din locatiile Gymboland, organizeaza cele mai distractive petreceri pentru Ziua Copilului care devine Weekendul Copilului. Mai mult, programul de surprize continua cu deschiderea unui nou loc de joaca Gymboland, in Sun Plaza. Parinti si bunici, e timpul sa le spuneti celor mici ca sunt invitati de onoare la cele mai vesele petreceri! Start la distractie!

Toti prichindeii sunt asteptati sa descopere surprizele puse la cale de Pogo si sa se aventureze in atelierele creative si activitatile distractive desfasurate doar in acest weekend. Personaje de poveste vor completa decorul tematic al fiecarei petreceri, iar fiecare moment la Gymboland va fi ca o aventura pe un taram magic.

Acces la toate petrecerile din acea zi

Fiecare loc de joaca Gymboland are program tematic in primul weekend din iunie. Unde vrea sa mearga prichindelul tau? Noi spunem ca in cat mai multe. Tu ce spui?

Ca experienta sa fie completa, cu o singura bratara de acces achizitionata, copilul tau va avea acces la toate petrecerile din locatiile Gymboland, desfasurate in acea zi. Va fi ca un circuit de petreceri distractive la care cel mic are acces total. Astfel, copilul tau va putea sa experiementeze activitati cat mai diverse. Va putea sa-si faca programul lui personalizat de activitati in functie de ce va prefera de la fiecare locatie Gymboland. Mai multa distractie si diversitate pentru el, mai mult acces la centrelele comerciale pentru tine, cel care il insoteste!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau