Activitati pentru copii

#pofta de mancare copii #gatit copii #atelier copii

Atelier gratuit pentru copii „Ne jucam cu mancarea”

Duminica, 22 ianuarie, de la ora 11.30, in Libraria Carturesti Verona, Mansarda copiilor, cei mici sunt asteptati sa-si faca pofta de mancare in cadrul atelierului “Ne jucam cu mancarea”

„Duminica aducem ingrediente din bucatarie, in librarie. Avem paste, pop-corn, sare, bicarbonat pentru experimente cu mancare, voie-buna si chef de joaca pentru fiecare. Va asteptam pe toti, cu mic, cu mare sa ne facem impreuna, pofta de mancare”, spune Livia Lucan-Arjoca, specialist in comunicare si trainer de joaca la acest atelier.

“Incurajam copiii sa intre in bucatarie alaturi de parintii lor, pentru a facilita conectarea intre membri familiei. in acelasi timp incurajam creativitatea si stimulam curiozitatea copiilor, demonstrandu-le ca ingrediente banale din bucatarie pot fi de-a dreptul uimitoare. In plus, vom prezenta o carte bijuterie, adresata parintilor si copiilor: Retete pentru micile gospodine, de Laura Adamache, suberb ilustrata de Marina Plantus”, explica Livia Lucan-Arjoca.

Atelierul smARTkid pentru copiii cu varste intre 4 si 8 ani „Ne jucam cu mancarea” este GRATUIT, dar este de preferat ca cei mici sa aiba la atelier cartea „Retete pentru micile gospodine”, de Laura Adamache, ce poate fi cumparata de pe site-ul Editurii ALL  sau la atelier, din libraria Carturesti.

Despre atelierele smARTkid

Atelierele smARTkid sunt un proiect de educatie experientiala al Asociatiei 7ARTE, infiintata in august, 2015.

Primele produse din cadrul proiectului smARTkid al Asociatiei 7 ARTE sunt 4 cursuri de comunicare: scriere creativa, storytelling, lectura, jurnalism/blogging. Adaptate pe grupe de varsta, workshop-urile smARTkid se desfasoara cu maximum 15 copii.

Proiectul smARTkid al Asociatiei 7 ARTE isi propune sa ofere copiilor si adolescentilor libertatea de a experimenta si de a “gresi”, de a se expune si de a-si converti slabiciunile in puncte forte, de a inova si a descoperi pasiunea pentru cunoastere utilizand metodele invatarii experientiale.

Invatarea experientiala este procesul prin care cunoasterea se produce datorita implicarii directe, spre deosebire de educatia formala, care promoveaza predarea de cunostinte si memorarea informatiei transmise.

La atelierele smARTkid, copiii au avut sansa de a se intalni cu scriitorii contemporani si oportunitatea de a obtine autografe. Au fost invitati la ateliere scriitori precum Carmen Tiderle, Ciprian Maceasaru, Andra Rotaru, Grigore soitu, Claudia Lazar si au fost prezentate carti ale autorilor romani contemporani, pentru a promova lectura in randul copiilor.

Atelierul smARTkid “Ne jucam cu mancarea” are loc in Mansarda Copiilor din libraria Carturesti Verona, incepe la ora 11.30 si dureaza o ora.

Pentru detalii suplimentare despre proiectul smARTkid contactati liviarosca@gmail.com, sau sa intrati pe pagina de Facebook SmARTkid

Sursa foto: keruletiujsag.hu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare