Activitati pentru copii

#ateliere creative #ateliere copii #halloween

Ateliere creative si activitati distractive pentru copii, de Halloween

Pe 31 octombrie este Halloweenul, o sarbatoare care a prins tot mai mult si in Romania. Cu aceasta ocazie se organizeaza o multime de ateliere creative si de activitati distractive pentru cei mici.

Toti copiii au invitatie speciala la atelierele creative si activitatile groaaaaznic de grozave! E timpul pentru magie, e timpul sa transformam cele mai infricosatoare personaje in cele mai simpatice decoratiuni si accesorii!

Programul de Halloween este o calatorie imaginara in care paianjenii, liliecii, fantomele si alte personaje mistice nu ne sperie, ci iau forma unor obiecte decorative de luat acasa.

Ateliere creative pentru copii cu imaginatie!

Agenda e stabilita si e timpul sa dam startul la distractie! Pe 31 octombrie, ne petrecem seara de Halloween in cel mai creativ mod. Intre orele 16:00 si 21:00, vom avea 5 ateliere creative.

In fiecare locatie Gymboland vor fi organizate ateliere in care, fiecare cu o durata de o ora, in care cei mici vor descoperi diferite mestesuguri prin care vor transforma personaje in obiecte sau decoratiuni.

Cei mici vor invata sa realizeze masti de Halloween, palarii lilieci sau de vrajitoare, vor transforma borcanele in felinare mumie, vor decora dovleci sau vor colora castele, vor crea fantome din vata sau din acadele si vor face parte din multe alte activitati creative, extrem de distractive. Activitatile tematice, de Halloween sunt incluse intr-un program de ateliere adaptat la varstele micutilor, stabilit si coordonat sub atenta supraveghere a specialistilor.

Pogo alaturi de fantomele prietenoase si vrajitoarele dragute vor da startul petrecerilor de Halloween. Pe 31 octombrie, in seara de Halloween, intre orele 16:00 si 21:00, esti asteptat alaturi de cei mici in locatiile Gymboland. Fiecare loc de joaca are un program special, asa ca poti alege din seria de ateliere creative in functie de ce crezi ca i s-ar parea atragator micutului tau si de agenda ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele