Activitati pentru copii

#Saniute copii #scaune auto copii #carucioare copii

Ce cumparam pentru bebelusul nostru in primele luni de viata?

Copilul este persoana cea mai mica din casa pentru care trebuie sa investeti constant bani in diferite articole destinate lui, fie ca sunt pentru joaca, pentru alimentatie sau pentru calatorii.

Cand aflati vestea ca familia se va mari, incepe perioada unor sesiuni de shopping intens ce vizeaza in primul rand principalele lucruri de care va avea nevoie un bebelus in prima faza. Daca unii parinti se uita initial dupa carucioare copii, altii au ca prioritate modelele de scaune auto copii, ambele articole fiind de reala importanta in viata celor 3.

Deobicei, familiile active si iubitoare de drumetie vor alege intodeauna cele mai performante dispozitive pentru copilul lor, dorind ca acesta sa beneficieze de confort, siguranta maxima si placere pe durata unui traseu parcurs pe aleile din parc sau in masina in drum spre o locatie de interes.

Daca ai ajuns cu cel mic la munte, in plin sezon de iarna, cu siguranta vreti sa il rasfeti plimbandu-l pe trasee acoperite cu zapada. Noile modele de saniute copii sunt concepute intr-o forma aerodinamica ce permite glisarea cu usurinta pe omat, au centuri de siguranta asigurand prinderea fixa a bebelusului si dispun de husa impermeabila, captusita cu material polar ce mentine o temperatura placuta pentru corpul celui mic. Exista si varianta saniutelor clasice, fabricate din plastic dur, rezistent, dar care sunt recomandate copiilor mai mari de 2 ani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau