Activitati pentru copii

#gymboland # spatii de joaca mall #spatii de joaca

Ce faci cu copilul cand esti la cumparaturi? Despre spatiile de joaca din mall

Locurile de joaca din malluri au devenit un must odata cu dezvoltarea continua a spatiilor comerciale. Magazinele tot mai mari au cerut tot mai mult timp pentru cumparaturi si relaxare. Prin urmare, pentru parinti, locurile de joaca din malluri reprezinta un criteriu in alegerea locului unde se vor face cumparaturile. Despre cum a aparut si s-a deszvoltat una dintre cele mai mari si cunoscute retele de locuri de joaca pentru copii, ne vorbeste Adi Shalom, Manager General Gymboland.

Acasa.ro Cum s-a infiripat ideea unui loc de joaca in spatiu inchis, mai exact intr-un spatiu comercial?

Adi Shalom: Necesitatile  de divertisment in spatii comerciale sunt la momentul actual in continua ascensiune, insa in perioada in care Gymboland a luat fiinta cu 7 ani in urma, aceste cerinte nu erau intrunite. Clientii erau in cautare de facilitati care sa le permita ore neintrerupte de shopping, iar pentru copiii lor erau interesati de siguranta. Cel mai important era ca acestia sa isi petreaca timpul intr-un mediu supravegheat , ce le stimuleaza creativitatea si pofta de explorare a activitatilor variate de divertisment.

Care au fost provocarile, cele mai mari dificultati intampinate?

Traficul intens din cadrul centrelor comerciale aduce cu sine si exigente numeroase din partea clientilor, care au preferinte diferite si care pot parea solicitante de multe ori. Astfel, ceea ce a reprezentat o provocare a fost dezvoltarea unei retete de success care sa intruneasca toate cerintele si sa ofere clientilor o experienta pozitiva de fiecare data cand ne viziteaza!

Cum raspundeti nevoii mereu in schimbare a copiilor de a fi stimulati cu lucruri tot mai noi, mai creative, mai provocatoare?

Domeniul de entertainment este intr-o  permamenta schimbare, imbunatatind si dezvoltand intr-un ritm alert  multitudinea de atractii pusa la dispozitia consumatorilor dornici de varietate prin inovatie. Ceea ce incercam sa integram in fiecare spatiu de joaca pe care il dezvoltam este o gama de atractii de ultima generatie, conform tendintelor curente in materie de divertisment atent studiate in cadrul expozitiilor de profil desfasurate in diverse colturi alte lumii.

Cum decideti care jucarii sunt mai potrivite sau ar avea mai mult success?

Unul din principalele teluri pe care ni le impunem este dorinta de a imbina in cel mai eficient si securizat mod, divertismentul cu factorul educational. Pornind de la aceasta premisa, atractiile pentru cei mici difera in functie de categoriile de varsta si tematica specifica fiecarei locatii.

Ce atractii aveti vara, cand cei mai multi copii (si parinti) prefera spatiile deschise?

Desi serviciile pe care le oferim se desfasoara cu precadere in interiorul centrelor comerciale, reusim atunci cand incepe sezonul, sa punem la dispozitia clientilor din anumite locatii si echipamente de exterior de care se pot bucura, precum gonflabile, piscina cu barcute sau mingi pe apa, masinute, trambuline.

Programul pentru fiecare loc de joaca este intre orele 10:00 si 22:00, iar preturile sunte de 20-30 lei in timpul saptamanii si 25-35 lei in weekenduri, in functie de locatie. Tariful vizeaza intreaga zi. Locurile de joaca sunt potrivite pentru copii de la 0 la 12 ani si presupun labirinturi, turnuri de joaca, saltele, piscine cu bile si alte astfel de jocuri. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau