Activitati pentru copii

# cumparaturi copil # loc de joaca #cumparaturi

Ce faci cu copilul cand mergi la cumparaturi?

Mersul la magazin poate fi o corvoada cand vine vorba de a merge insotiti de copii. Fie nu au rabdare, fie pun ochii si fac o fixatie tocmai pentru acele produse pe care vrei sa le eviti cu orice pret, experienta nu e chiar una placuta nici macar pentru o sesiune scurta de cumparaturi. Ce se intampla insa cand ai de cumparat mobila pentru locuinta sau accesorii pentru casa? 

Cu cat ai mai multe de cumparat sau decizia de cumparare implica o examinare mai atenta a produselor, cu atat cei mici se vor plictisi mai repede. De aceea, de preferat este sa nu-i supui corvoadei de a colinda magazinele cu tine si de a le oferi o alternativa mai placuta pentru ei sa-si petreaca acest timp liber. Cum faci asta? Fie iti lasi copilul in grija cuiva - bona, bunica, ruda, vecina, prietena in care ai incredere -, fie iti duci copilul la un loc de joaca. Marile magazine au amenajate de obicei un astfel de loc, desi majoritatea implica supravegherea directa a unui parinte. 

La IKEA de exemplu, la locul de joaca se afla doi-patru supraveghetori care au permanent grija de copii, ii implica in activitati. Capacitatea locului de joaca este de 48 de locuri si de curand a fost complet reamenajat. Noul design este inspirat de regiunea Smaland din Suedia si seamana cu o padure fermecata. Poarta in forma de cuib, casa in miniatura, pernutele in forma de fructe de padure si copacii de mesteacan cu multe accesorii ii sunt parte din noul decor. 

Locul de joacă din magazinul IKEA este deschis de luni până duminică, între 10:00 și 22:00. Copiii se pot juca timp de o oră și jumătate de luni până vineri, iar în zilele de sâmbătă și duminică timp de o oră. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau