Activitati pentru copii

#Fidget Spinner # jucarii antistres #spinner #beneficii sanatate

Ce spun specialistii despre jucariile antistres Fidget Spinner? – Distractie si beneficii pentru sanatate

Starile de stres si de nervozitate sunt uneori foarte greu de suportat. De aceea pentru a scapa de ele trebuie sa te concentrezi pe ceva anume. Poti reusi aceasta daca incerci sa-ti tii degetele ocupate, cum este spre exemplu manevrarea unei jucarii antistres. Exista foarte multe modele de jucarii antistres care difera prin calitate, tip de materiale, design, mod de realizare. Probabil te intrebi ce avantaje poti avea prin aceasta modalitate de a-ti tine mainile ocupate? Exista foarte multe avantaje, spre exemplu te ajuta sa te concentrezi pe altceva atunci cand simti ca stresul te apasa si esti in situatia de a suferi si de alte probleme psihologice, cum sunt depresia si anxietatea.

 

Efectele fizice ale stresului sunt uneori palpabile, termenul de stres este descris in opinia specialistilor ca fiind o problema psihologica. Din pacate corpul nostru este afectat negativ de stres aproape in fiecare zi si acest lucru nu face decat sa ne deterioreze starea de sanatate, sa ne produca schimbari fiziologice care pot fi: cresterea tensiunii arteriale si a tensiunii musculare, accelerarea batailor inimii, incetinirea digestiei. Functiile organismului reactioneaza la stres si organele de asemenea, de aceea se spune despre un complex de schimbari produse de stres, de cat de mult ne afecteaza acesta starea de sanatate fizica, psihica si emotionala. Reactiile noastre la stimulii din jur, la cei mentali si emotionali, ne fac sa simtim si sa gandim intr-un anume fel, sa aveam un anumit comportament si o stare buna sau rea.

In momentul in care ai probleme de concentrare, te simti in defensiva, ai stari de nervozitate, de manie sau iritabilitate, nu poti dormi sau suferi de insomnie, tresari foarte des, te enervezi repede, ai vise repetate, amintiri ciudate sau tulburatoare, probleme emotionale, este cazul sa faci ceva pentru a te relaxa, deoarece toate acestea sunt manifestari ale stresului si pot avea consecinte grave asupra starii tale de sanatate.

Foarte multe simptome ale stresului par legate de nervi deoarece in general sunt afectate parti ale corpului care sunt in legatura cu sistemul nervos. Studiile arata ca oamenii sufera si de dereglari de comportament, de schimbari bruste de personalitate, de anxietate, depresie, probleme de conduita, de afectiuni ce sunt rezultatul unei vieti dezorganizate, haotice, a suprasolicitarii organismului prin munca excesiva si odihna putina, prin consumul de alimente nesanatoase, prea mult alcool, cafea, tutun si administrarea neadecvata de medicamente.

Pentru a nu suferi de astfel de probleme se impune mare atentie la stilul de viata, la alegerile care se fac, la dieta si in general la analiza propriului comportament, a simptomelor pentru a intelege daca exista o problema de sanatate care trebuie tratata.

Activitatea fizica poate tine stresul sub control deoarece prin miscare se limpezeste mintea. Te poti plimba in aer liber sau poti face cateva exercitii fizice. Daca esti la munca poti face o pauza de cateva minute si poti folosi o jucarie antistres pentru a te poate destinde si calma.

Relaxarea poate fi dificila la inceput mai ales daca efectele stresului si-au pus deja intens amprenta asupra ta. Totusi nu dispera, incearca metoda prin folosirea jucariilor, invata sa te concentrezi pe altceva si sa te relaxezi! Reducerea stresului este o necesitate, daca te afecteaza tot mai mult se va produce slabirea sistemului imunitar si imbolnavirea organismului.

Nu este bine sa negi emotiile deoarece si acesta este un mod prin care te stresezi, iar asta iti va agrava starea. Incearca pur si simplu sa te deconectezi de la problemele stresante, sa-ti accepti sentimentele, sa controlezi stresul. Un mod bun de a combate stresul este sa inveti sa razi mai des, si chiar sa razi din toata inima.

Pentru a obtine o stare de bine te poti juca si astfel poti alege jucariile Fidget Spinner de la 8Spinns.ro. Astfel de produse Fidget Spinner sunt realizate din materiale rezistente, au rulmenti din titan, alama, cupru, otel, si acest lucru este chiar interesant. Pare o jucarie foarte serioasa! Avantajele oferite de folosirea ei sunt destul de impresionante si chiar exista riscul ca unele persoane sa se obisnuiasca foarte mult cu astfel de articole Fidget Spinners si sa faca o obsesie in a le folosi zi de zi.

Vezi oferta de FIDGET SPINNERE de la 8Spinns.ro!

Fiecare model are un design interesant, unele sunt chiar foarte frumoase incat iti vine sa te joci cu ele tot timpul. Cu siguranta copiii vor fi foarte incantati de astfel de jucarii, pentru acestia ele pot fi de-a dreptul uimitoare prin gama variata de culori. In timpul rotirii jucariei se simt anumite vibratii, iar zgomotul produs este interesant, ceea ce explica atractia oamenilor spre astfel de jucarii antistres, care intr-adevar nu ne mai fac sa fim mirati ca au devenit foarte populare pe Internet. Jucariile Fidget Spinner sunt foarte distractive! Nu este deloc o gluma! Chiar daca unii ar putea rade, pot spune ca si adultii ar fi incantati sa primeasca astfel de cadouri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau