Activitati pentru copii

#alegere jucarii #jucarii #copii #alegere jucarii copii

Cum alegi jucariile pe care Iepurasul le va aduce copiilor tai?

Iepurasul vine de obicei incarcat de cadouri, ceea ce inseamna o multime de timp pierdut la cumparaturi si mai ales o gaura considerabila in buget.

Daca vrei sa economisesti bani, un truc numai bun este sa profiti de reducerile de Paste, deloc de neglijat, si sa incerci sa faci cat mai multe cumparaturi in acelasi loc. Prin urmare, daca gasesti un magazin de unde sa cumperi si haine si jucarii, si carti, dar si incaltaminte, atat pentru copiii tai, cat si pentru cei apropiati, ar fi minunat, nu?

Jocurile care au o componenta interactiva si antreneaza mai multi jucatori sunt perfecte pentru a te conecta cu cei mici. De exemplu, o vanatoare de comori implica atat misterul descoperirii jucariilor, cat si aventura cautarii.

"Jocul este principalul limbaj de comunicare al copilului, este canalul prin care el isi incepe si isi continua dezvoltarea: cognitiva, emotionala, sociala. Jocul este un limbaj de iubire pentru copil. El are nevoie ca parintele sa fie prezent si activ la jocurile sale, pentru a simti ca primeste atentie, valorizare, ca este important pentru adultii semnificativi din viata sa. Ce isi doresc copiii? Copiii nu isi doresc doar jucarii, ei isi doresc in special timp petrecut alaturi de parinti, momente care sa devina amintiri frumoase si care sa le umple rezervorul de iubire", spune Adriana Mitu, specialist in joc si dezvoltare cognitiv-emotionala a copiilor.

La Smyk ai reduceri de pana la 50% in catalogul produselor de Paste, asa ca profita de ele. De la trotinete la 99 de lei pana la seturi din lemn de fructe si de legume, masini, roboti si jucarii educative, toate sunt cuprinse in oferta de Paste cu preturi speciale.

"La Smyk All For Kids credem ca putem sa ne indeplinim misiunea de parinte, in primul rand, jucandu-ne impreuna cu copiii nostri. Asa putem sa le oferim ce isi doresc si ce au nevoie. Ne dorim sa oferim ocazia sa interactionam cu comunitatile de parinti, sa facem schimb de idei cu privire la dorintele si preferintele celor mici si astfel sa imbunatatim experienta de cumparare a clientilor nostri", a precizat Alexandra Cretan, coordonator marketing.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau