Activitati pentru copii

#alegere ghiozdan #ghiozdan #scoala #diverta

Cum sa alegi un ghiozdan pentru sanatatea copilului tau

Cand vorbim de rechizite, primul si cel mai important obiect la care ne ducem cu gandul este ghiozdanul. Aici, exista mereu o tensiune intre generatii, cei mici dorindu-si de fiecare data cele mai cool rechizite, pe cand cei mai experimentati dintre noi vor lua in considerare si alti factori, precum bugetul alocat si, in special, sanatatea copilului.

Desi pare ca nu vei putea ajunge sa indeplinesti toate cerintele, buget, sanatate si aspect, situatia nu este nici pe departe disperata. Noi am facut o vizita prietenilor de la Diverta si am descoperit ca:

Ghiozdanele Herlitz sunt concepute in colaborare cu medici ortopezi, astfel incat sanatatea copilului sa nu reprezinte o grija pentru tine. Astfel, un ghiozdan Herlitz are urmatoarele caracteristici:

  • Este foarte usor, are sub 1 Kg
  • Greutatea este distribuita pe doua zone functionale: de relaxare si stabilizare
  • Are un sistem de aerisire care ofera un plus de confort scolarului
  • Are un compartiment principal mare, in care pot incapea toate obiectele voluminoase
  • Prezinta benzi de reglare a inaltimii, prin urmare nu va trebui sa il schimbi de fiecare data cand copilul tau creste
  • Are culori reflectorizante, oferindu-i siguranta seara cand se intoarce de la scoala

In ceea ce priveste bugetul, un ghiozdan astfel construit poate avea un pret mai ridicat, dar in perioada pregarilor scolare, la Diverta te poti bucura de urmatoarea promotie:

Primesti 20% reducere la un nou ghiozdan Herlitz daca donezi vechiul ghiozdan in orice magazin Diverta!

Ghiozdanele donate vor fi distribuite, pe plan local, copiilor care nu isi pot permite minimul necesar de rechizite pentru un an scolar. in cazul in care vrei sa afli mai multe despre promotie si regulament, apasa aici.

Cat despre cat de cool sunt, aici trebuie sa iti lasi copilul sa decida! Noi te sfatuim sa te duci cu el intr-unul dintre magazinele Diverta sa va puneti de acord asupra rechizitelor pentru urmatorii ani scolari!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau