Activitati pentru copii

#craciun #petrecere craciun #copii

Cum sa planuiesti o petrecere de Craciun pentru copii

Suntem aproape de una dintre cele mai aglomerate perioade din an si la capitolul petreceri. Si daca ai senzatia ca doar adultii sunt greu de multumit cand vine vorba de astfel de evenimente, inseamna ca nu ai pregatit pana acum o petrecere pentru copii. Daca anul acesta intentionezi sa gazduiesti o petrecere pentru copii, primul lucru de care trebuie sa tii cont este acela ca planficarea este cheia reusitei unui astfel de demers. Planifica din timp ce, cat, unde si cum se vor derula toate inca de cand incep sa ajunga copiii la petrecere. De la gustari, jocuri si activitatile pe care le vor face in timpul petrecut impreuna, totul trebuie bine stabilit inainte, astfel incat cei mici sa se simta bine la petrecerea lor si totul sa iasa perfect, pana la capat.

Jocuri pentru Craciun

Sarbatorile sunt momentul perfect in care copiii pot face si cateva activitati tematice, de Craciun. Cei mai multi dintre ei vor fi incantati de aceleasi jocuri pe care le joaca tot timpul, doar ca acum acestea pot avea o usoara tenta de Craciun. Asadar, daca organizezi o petrecere de Craciun pentru copiii anul acesta, cauta cateva dintre jocurile si activitatile lor preferate, si adapteaza-le putin: pot fi concursuri de karaoke, curse cu diverse obiecte, mima si asa mai departe, toate purtant desigur, amprenta Craciunului.

Gustari si dulciuri de Craciun pentru copii

Pentru ca petrecerea pentru copii pe care o organizezi anul acesta sa fie reusita, atunci gustarile si dulciurile nu trebuie sa lipseasca de pe masa. Copiii se dau in vant dupa mancarea care este gustoasa si care in acelasi timp arata spectaculos. Pune-ti talentul la incercare si gaseste surse bune de inspiratie si decoreaza cat mai haios ceea ce pregatesti pentru ei. Tot ce este inspirat din personajele lor preferate, printese si supereroi, va fi cu siguranta apreciat.

Ornarea prajiturilor pentru Craciun

Ai pregatit fursecuri, prajituri si alte dulciuri pe placul copiilor, dar partea de ornare a acestora o poti lasa chiar in seama celor mici. Decorarea prajiturilor este pentru copii o activitate captivanta si placuta, care ii tine ocupati si le stimuleaza creativitatea. Pregateste toate materialele necesare pentru ornarea prajiturilor si lasa totul pe mana micilor artisti.

Decoratiuni pentru Craciun facute de copii

Un alt mod de a intampina cu bucurie sarbatorile este sa decorezi cat mai festiv cu cateva obiecte de decor facute cu ajutorul copiilor. Cei mici se vor distra in timp ce confectioneaza aceste obiecte de decor, iar apoi vor fi mandri sa vada ca ceea ce a iesit din mainile lor face parte din decorul de Craciun. Pot face aceste decoratiuni atat la petrecerea pe care o ai plan, dar le pot face si in avans.

Planificarea este importanta

Atunci cand planuiesti din timp cateva activitati care vor fi pe placul copiilor, succesul petrecerii de Craciun pentru cei mici este asigurat. Pentru copii este foarte important sa aiba cateva activitati care sa ii captiveze pe parcursul petrecerii, altfel acestia se vor plictisi.

Sursa foto: magforwomen.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau