Activitati pentru copii

#FasTracKids #copii #diverta

Diverta va invita la FasTracKids

Diverta, impreuna cu FasTracKids, liderul mondial in educatie complementara pentru prescolari, va invita la o lectie FasTracKids exceptionala, miercuri, 8 iulie, incepand cu ora 17:00, pana la ora 19:00, la sediul magazinului Diverta din Piata Romana, Nr. 5, Bucuresti (langa cladirea ASE). Lectia se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 8 ani si va fi coordonata de un pedagog specializat in lucrul cu prescolarii.

 

Participarea se face in baza inscrierii si achitarii taxei de participare in valoare de 35 de lei. Locurile sunt limitate, iar inscrierea se face pana pe 8 iulie, ora 12:00, telefonic sau pe mail: 0722 500 443, bucuresti1@ftk.ro. Pe toata perioada desfasurarii cursului, parintii beneficiaza de 15% reducere la carti, papetarie, jucarii si gadgeturi in magazinul Diverta din Piata Romana.

Lectia face parte din cadrul programelor de vara FasTracK Camps - Calatorii! Pe parcursul celor doua ore de curs, cei mici vor patrunde in pasionanta si misterioasa lume a Mexicului, descoperindu-i traditiile si particularitatile.

Programul FasTracKids de Calatorii face imaginatia copiilor sa calatoreasca dintr-un colt in altul al globului, invatand despre culturi, traditii si popoare, intelegand mai bine lumea in care traim. Daca veti continua calatoria alaturi de noi, copiii vor invata lucruri fascinante despre Australia, Mexic, China, India, Italia in perioada Renasterii, despre Brazilia prin muzica si dans, despre Egipt prin misterul piramidelor, SUA prin modernitate si despre Romania.

FasTracKids este mai mult decat initiere in cunoastere, este un program care are ca miza dezvoltarea abilitatilor fundamentale ale copiilor si maximizarea propriului lor potential. in paralel cu lectia pentru copii, pentru parinti, un reprezentant FasTracKids va detalia programele si beneficiile dovedite ale acestora in dezvoltarea copiilor cu varste cuprinse intre 6 luni si 8 ani.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului