Activitati pentru copii

#teatru copii #teatru #activitati pentru copii

Du-ti copilul la teatru! Cand are loc piesa “Aventurile lui Habarnam si ale lui Stietot”

Copiii adora teatrul si se distreaza copios urmarind personajele favorite cum evolueaza pe scena. Profita de acest weekend mohorat de toamna, in care soarele nu-si va face simtita prezenta, lasand loc ploilor si du-l pe cel mic la teatru.
Copiii adora teatrul si se distreaza copios urmarind personajele favorite cum evolueaza pe scena. Profita de acest weekend mohorat de toamna, in care soarele nu-si va face simtita prezenta, lasand loc ploilor, si du-l pe cel mic la teatru.

 

Duminica, 21 octombrie, incepând cu ora 11:00 la Kokos Fun & Play incepe seria punerii in scena a uneia dintre cele mai iubite si citite carti pentru cei mici, Aventurile lui Habarnam. Un spectacol interactiv adresat copiilor cu varsta intre 3 - 10 ani.

In Orasul Florilor, locuitorii sai prichindei au nume care spun totul despre talentele, ocupatiile si firile lor: Stietot, Pilula, Surubel si Piulita, Zahar Zaharescu, Limonada, Glontisor, Acuarela, Guzla, Grabila, Dondanel, Tacutul, Gogoasa, Zapacila, Posibil si Probabil. Este clar ca Habarnam nu stie nimic! Degeaba incearca sa se faca muzicant, pictor, poet, sofer de curse. Dar transformarea lui incepe sa se petreaca odata cu plecarea intr-o expeditie nemaipomenita in lumea prichindeilor, la capatul careia Habarnam stie chiar sa si citeasca!

In aceasta duminica, Habarnam care s-a saturat sa tot rada prichindeii de el, se hotaraste sa invete o meserie serioasa si il roaga pe Stietot sa-l ajute. Astfel incearca sa invete pe rand sa devina muzicant, pictor sau poet, dar intr-un final se dovedeste ca nu se prinde nici o meserie de el. Pentru ca Stietot ia promis ca-l va lua intr-o calatorie cu un balon zburator inventat de el, Habarnam la randul lui si cu acordul lui Stietot invita cativa prichindei din public sa-i insoteasca in aceasta calatorie.

Acestia se ridica cu balonul si incep sa zboare dar nu pentru mult timp; in timpul scurtei calatorii au loc tot felul de intamplari traznite. Intr-un final balonul incepe sa coboare spre pamant pregatindu-se de o prabusire, singurul care reuseste sa sara cu parasuta fiind Stietot. Aterizarea fortata are loc intr-un tinut nou unde erau numai prichindute. Habarnam se imprieteneste cu prichinduta Ochi Albastri careia ii castiga increderea cu laudarosenia si minciunile spuse.

Habarnam se reintalneste si cu ceilalti prichindei cu care a calatorit ,facand pe grozavul si comportandu-se ca un sef. Pentru ca toata lumea este teafara, acestia pregatesc o petrecere dar tocmai cand ideiile lui Habarnam au devenit din ce in ce mai traznite apare si Stietot.Habarnam recunoaste in cele din urma in fata prichindutelor ca a vrut sa se dea mare si ca a gresit, acesta fiind iertat de toata lumea cu conditia sa promita ca nu o sa mai spuna niciodata minciuni.

Spectacolele Aventurile lui Habarnam au o latura educativa. Fiecare episod promoveaza o serie de valori, precum adevarul, onestitatea, iubirea, prietenia, pe care copiii trebuie sa si le insuseasca si sa le urmeze. In cadrul spectacolului Aventurile lui Habarnam si ale lui stietot copiii vor invata ca nu este bine sa ne laudam si sa umblam cu minciuni, iar prietenii sunt foarte importanti.

Spectacolul are durata de 45 minute, iar pretul lui bilet este de 50 lei (in pret este inclusa si o bautura pentru copil). Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0766.572.950 sau pe office@kokoss.ro. Parintii care nu doresc sa participe la spectacol ii pot astepta pe cei mici la Etajul 3, in zona dedicata adultilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele