Activitati pentru copii

#jucarii copii #jucarii #copii

Fa-i vara mai frumoasa copilului cu jucariile de la 4kid.ro

Jucariile fac parte din viata copilului si nu sunt pentru ei doar o forma de distractie, ci si unelte in cadrul procesului de dezvoltare si educatie. Indiferent de varsta, ca are cateva luni sau cativa anisori, un copil va fi mereu incantat de o jucarie noua. La 4kid.ro gasiti jucarii pentru toate varstele, care ii vor ajuta pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea, motricitatea si care garanteaza distractia.

Vara este anotimpul vacantelor si al distractiei mai mult decat oricare altul. Copiii petrec mai mult timp in aer liber si au nevoie de activitati care sa ii provoace in permanenta.

O plimbare cu cel mic va fi mult mai placuta daca luati cu voi o trotineta 5 in 1 buburuza, reglabila, potrivita pentru copii cu varste intre 2 si 9 ani (pana la 40 kg). Trotineta este prevazuta cu scaunel, maner de impins si trei roti, fiind ideala pentru incepatori; copilul poate sta confortabil pe scaunel, cu picioarele pe placa de sustinere, iar trotineta va fi condusa de un adult, cu ajutorul manerului de impins. Pentru avansati se poate detasa scaunelul, iar cei mici se pot plimba in voie; ghidonul, ajustabil pe trei nivele, pana la o inaltime de maxim 75 cm, este usor de manevrat, frana este amplasata pe roata din spate, iar rotile din silicon nu fac zgomot.

Unul dintre avantajele acestei jucarii este faptul ca placa pentru picioare are striatii antialunecare, ceea ce asigura un plus de siguranta pentru cel mic. In plus, cosuletul pentru depozitare in forma de buburuza, atasat pe ghidon, va scuteste de grija unui rucsac sau a unei genti pentru lucrurile celui mic.

Parintii care au la dispozitie o curte pot asigura o vara minunata celor mici cu piscina gonflabila Candy. Pentru copiii cu varste intre 3 si 10 ani, centrul de joaca este perfect pentru a fi utilizat in exterior pe timpul verii. Include mingi colorate, sistem de pulverizare a apei, acadele gonflabile detasabile, tobogan in forma de ciocolata, totul pentru ca niciun copil sa nu se plictiseasca vreo secunda, fie ca se joaca singur, fie ca isi cheama la joaca si prietenii.

Daca tot ajungeti pe 4kid.ro, aruncati o privire si in sectiunea fotolii copii, unde veti gasi mobilierul perfect pentru gusturile copiilor, sau la birouri copii, pentru a alege un spatiu de joaca si invatare pe care cei mici il vor putea folosi in deplina siguranta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare