Activitati pentru copii

#activitati pentru copii #spectacole copii #copii

Invata copilul sa mearga la opera! Ce spectacole poate urmari in urmatoarea perioada, la opera pentru copii

Opera Comica Pentru Copii ii asteapta pe cei mici cu spectacole amuzante si interactive, special create pentru a le capta atentia. Acestia au pregatit peste 400 de spectacole pentru stagiunea 2017-2018, printre care se numara si opere celebre precum "Alba ca Zapada" sau "Veronica".

 

Pe parcursul intregii stagiuni, cei mici se pot bucura de productiile celebre si indragite ale Operei Comice pentru Copii: operele "Flautul Fermecat", "Hänsel si Gretel", "Don Pasquale" si "Rapirea din Serai", spectacolele de balet "Printul Crab", "Frumoasa Vasilisa", "Spargatorul de Nuci", "Fetita cu Chibrituri", "Pinocchio", "Cenusareasa", "Jack si Vrejul de Fasole" si "Don Quijote" si musicalurile "Micuta Dorothy" si "Peter Pan".

Incepand din septembrie, la Sala Mare a OCC, cei mici se vor putea intalni cu personajele baletului "Lumea Papusilor", adaptare dupa "Coppelia". In perioada noiembrie-aprilie, alte 4 premiere ii asteapta pe copii in Sala Mare: spectacolele de opereta "Noapte la Venetia" si "Crai Nou", musicalul "Veronica" si spectacolul de balet "Alba ca Zapada".

Salonul Mozart isi asteapta micii spectatori cu 5 productii noi: "Orchestra lui Nino", "Cu Nino in Romania", "Arlechino si Colombina" si "Colombina se intoarce", in regia Irinei Furdui, precum si un spectacol interactiv de muzica medievala, prezentat de trupa Truverii. Pe langa acestea, cei mici se pot bucura si de spectacole deja cunoscute si apreciate, precum "Nino Arlechino" si "Directorul de Teatru", povestile simfonice "Petrica si Lupul" si "Viata lui Mozart" si spectacolele interactive "Cu Nino la Londra", "Salonul de Musical", "Salonul de Percutie" si "Salonul de Balet".

La Sala UnderGrant copiii ii vor intalni pe Bastien si Bastienne din opera cu acelasi nume. Lunile octombrie si noiembrie aduc pe scena baletul "Mirandolina" si spectacolul de teatru cu marionete "Onix sub Cerul Liber". in februarie, cei mici vor face cunostinta cu marele Caragiale, in spectacolul de teatru omonim, regizat de Gabriela Dumitru. Pe langa acestea, cei mici se pot bucura si de piese indragite precum "Trilogia Creanga 180", si musicalurile "Punguta cu Doi Bani", "Ivan Turbinca" si "Harap Alb".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau