Activitati pentru copii

#dezcoltare prin joc #casute papusi din lemn #magazin Lester #Lester #jucarii

Jocurile de rol in spatii reduse

Majoritatea familiilor dispune de spatiu redus pentru copii, mai ales daca sunt mai multi copii in familie si locuinta lor este un apartament cu 2 camere. Se intelege de la sine, ca atat mobilierul, cat si accesoriile pentru camera copiilor, precum si jucariile trebuie alese cu multa grija pentru evitarea unui spatiu de locuit aglomerat.

Dimensiunea si utilitatea lor trebuie luate in evidenta, pentru ca si acesti copii au nevoie de jucarii superbe, care sa ajute dezvoltarea lor multilaterala.

Unele jucarii sunt create pentru dezvoltarea cognitiva a copiilor, altele pentru dezvoltarea motorie, iarasi altele pentru dezvoltarea vizuala, etc. O categorie aparte reprezinta jucariile care dezvolta in primul rand copii pe plan socio-emotional. Gama lor este vasta, dar daca trebuie sa reducem numarul de jucarii, este bine sa optam pentru o jucarie care nu poate lipsi: o casuta de papusi, cu dimensiuni mai reduse dar care sa aiba toate cele necesare desfasurarii unui joc de rol bogat.

Mr. Lester recomanda pentru aceste cazuri casute pentru papusi din lemn masiv din magazinul sau online de jucarii, casute de lemn de diferite dimensiuni, chiar si de dimensiuni reduse dar cu toate accesoriile ei. Aceste mici minunatii pot introduce copii in viata reala pentru ca motiveaza copii sa imite rolurile cunoscute din familie. Astfel, trecand in intermediul jocului prin responsabilitatea, prin bucuria si alte emotii ale rolului respectiv copii vor intelege cu adevarat aceste roluri in societate. Prin jocul numit si „sa spunem ca” cu casute de papusi din lemn, copii vor modela adultii din jurul lor, vor intelege esenta intamplarilor, evenimentelor prin care trec zi de zi si le vor asimila la momentul potrivit.

In casutele pentru papusi intamplarile sunt importante, copii nu pot trece intr-un alt stadiu de dezvoltare mai inalt fara jocurile de rol. Spatiul de care dispun, nu trebuie sa reglementeze declansarea jocurilor de rol, trebuie alese mai degraba casute pentru papusi si alte accesorii pentru casuta papusilor sau a camerei copiilor, care sa corespunda dimensiunilor acceptabile pentru respectiva camera.

Daca alegeti din casutele pentru papusi din lemn din Magazinul online de jucarii Lester si faceti o comanda peste 139 lei, veti beneficia de transport gratuit la domiciliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele