Activitati pentru copii

# jucarii bebelusi #jucarii copii #jucarii

Jucarii de sezon pentru bebelusi de la Mr. Lester

Mr Lester stie, ca bebelusii cresc si se dezvolta foarte repede, dar in ciuda faptului ca depasesc foarte repede o anumita faza a jocului, nu inseamna, ca nu ar avea mare importanta aceste faze. Tocmai de aceea jucariile pentru bebelusi trebuie alese cu mare grija.

La Magazinul de jucarii online Lester pentru cei mai micuti sunt recomandate la inceput accesorii mobile suspendate de obicei pe perete, pe lustre sau pe patut, apoi zornaitoarele cu forme si culori variate, care emana sunete deosebite (nu sperietoare!). Acestea trebuie sa fie fabricate din materiale care nu se sparg si sa nu aiba parti mici detasabile care ar putea fi inghitite. Zornaitoarele din lemn solid sunt recomandate pentru cei mici care se mentin in pozitie sezut cu usurinta. Ei se distreaza explorand micile figuri cu sunet, pipaie si ”gusta” tot ce este interesant, cauta de unde vin sunetele interesante.

Dupa ce bebelusii in jurul varstei de 9 luni - 1 an vor invata sa mearga singuri, se vor bucura de compania jucariilor de tras si a jucariilor de impins. Aceste doua categorii de jucarii pentru bebelusi sunt foarte importante, pentru ca ajuta pe cei mici sa se deplaseze pe distante mai mari pe jos, totodata se distreaza cu figurile hazlii care de obicei au elemente mobile caraghioase si emana si sunete fiind racordate la rotile jucariilor.

Jucariile de tras, dedicate copiilor mici sunt de obicei niste figuri simpatice ori din lumea animalelor, ori din lumea imaginatiei creatoare. Ratuste, crocodili, buburuze, broscute sau un balaur vor face pe micuti sa uite de traseul lung pe care-l parcurg pe jos, ori distreaza copii in timpul jocurilor in interior sau afara. Jucariile de tras nu impiedica copii in mers, nu au greutate insemnata, pot fi trase cu usurinta cu franghia de lungime corespunzatoare copiilor mici.

Jucariile de impins necesita mai mult efort, desi rolul lor este aproape la fel, ca a jucariilor de impins. Totusi, sa se plimbe copilul cu o jucarie de impins, pe care-l conduce cu un bat de aproximativ 40 – 55 cm este o provocare serioasa. Copilul trebuie sa-si coordoneze miscarile: ochii – mana-si picioarele trebuie sa efectueze miscari armonioase. Se dezvolta capacitatea de orientare a copiilor, perseverenta, conditia fizica, in timp ce se distreaza de minune cu un clovn care se invarte, sau cu un balaur care-si misca gura in ritmul mersului, cu un clap-clap, dar buburuze, albinute, catei, cocosi, pinguini, iepurasi saritori, dinozauri si alte ciudatenii indulcesc deplasarea pe jos a copiilor. Aceste jucarii sunt colorate atragator, se manevreaza relativ usor si sunt fabricate sa fie rezistente, deoarece au menirea de a parcurge distante remarcabile.

Comandati jucariile de sezon pentru bebelusi, jucariile de tras si de impins de la Mr. Lester. Va trimite coletul acasa, iar daca comanda dumneavoastra este de minim 139 lei, veti beneficia de transport gratuit!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele