Activitati pentru copii

#eveniment copii #Kids Play&Fun #activitati pentru copii

Kids Play&Fun - Teatru muzical, jocuri interactive si workshopuri

Cei peste 300 de copii si parinti au fost intampinati la evenimentul Kids Play&Fun, de printesele Alba-ca-Zapada si Tinkerbell si au avut parte de multe provocari si jocuri interesante si inedite.

Workshp-ul de arta dedicat mamei a fost apreciat deopotriva de copii, dar si de mamici, mesterind impreuna semne de carte colorate si vesele.

A urmat ora de spectacol pus in scena de trupa de teatru muzical educativ Pam Pam.

Copilasii au aflat ca "La Scoala este ca-n povesti", iar actorii: Pia, Vio, Kito, imparatul Lenevila si simpaticele mascote Pam Pam si Bum Bum au cucerit audienta cu replici savuroase, fiind rasplatiti cu multe aplauze.

Alaturi de acestia, trupa de copii Pam Pam jr. a cantat si a dansat cele mai indragite melodii, patrunzand, prin joaca, in tainele invataturii: "Anotimpurile", "Numaratoarea", "Alfabetul" dupa un scenariu original si educativ.

Una dintre surprizele evenimentului a constat in intalnirea celor prezenti cu copiii "Voluntar in joaca", ei au purtat tricouri cu mesaj usor de identificat. Micutii si-au luat rolul in serios, acela de a interactiona si a se juca cu copiii prezenti la eveniment. Voluntarii au fost responsabili fiecare sau in echipa de cate un joc: "ceasul urias", "twister", "cel mai inalt turn" "cuburi colorate", "bowling" si au devenit, pentru doua ore, traineri importanti, explicand jocurile, organizand concursuri si aratand dedicare si prietenie pentru copiii cu pofta de joaca.

Sesiunea de "meet&greet" a fost una lunga si colorata, copiii si-au dorit sa faca poze cu persoanjele dragi pe care le-au imbratisat si au stabilit urmatoarele intalniri la fel de voioase si frumoase!

Tombola primaverii s-a aratat a fi una foarte bogata, cu multe premii, surprize, zambete si bucurie pe chipul copiilor si al parintilor!

Toti copiii au primit cadouri din partea organizatorilor si a partenerilor evenimentului.

Atmosfera evenimentului a fost una relaxata, de joaca si de reintalnire cu prieteni dragi, am petrecut impreuna o dimineata de duminica cu multa voiosie, ne-am testat abilitatile de mici mesteri faurind cadouri pentru Ziua Mamei, am intrat in atmosfera fascinanta a spectacolului de teatru muzical.

Kids Play&Fun a fost un eveniment dedicat familiilor cu copii care se bucura impreuna de timp de calitate, de voie buna, de jocuri interactive, care isi ofera momente unice, unde copiii se distreaza si invata prin joaca, iar parintii se relaxeaza alaturi de cei mici.

Asa a decurs, pe scurt, evenimentul Kids Play&Fun ce a avut loc duminica, 4 martie, la Caro Hotel, Sala Ballrooom.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau