Activitati pentru copii

#Micii Jurnalisti #concurs #copii #opera comica pentru copii

"Micii Jurnalisti", un concurs dedicat copiilor! Cand si unde se fac inscrierile

Opera Comica pentru Copii deschide inscrierile pentru editia a VII-a a programului "Micii Jurnalisti" si se pregateste sa anunte castigatorii editiei a VI-a.

 

Pe 14 aprilie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, va anunta, prin tragere la sorti, castigatorii concursului aniversar Treasure Hunt "Orchestra de aur a OCC". Timp de doua luni, intre 10 februarie – 10 aprilie, participantii s-au inscris pe www.operacomica.ro si au completat formularul concursului pentru a putea castiga unul din cele 2018 premii puse in joc cu ocazia implinirii a 20 de ani de existenta a singurei opere comice pentru copii din lume.

Castigatorul premiului cel mare va putea petrece un city break la Milano, iar ceilalti castigatori vor primi bilete la spectacolele din acest an, abonamente pentru stagiunea 2018-2019 sau produse personalizate din magazinul OCC.

Inscrieri pentru "Micii Jurnalisti" – editia a VII-a

Pe 21 si 22 aprilie, la Sala Mare va avea loc premiera spectacolului de balet "Alba ca zapada" realizat de Corina Dumitrescu. Opera Comica pentru Copii ii invita pe cei mici sa se inscrie si sa participe la cea de-a VII-a editie a programului "Micii Jurnalisti", care va avea loc la avanpremiera spectacolului "Alba ca zapada" din 20 aprilie.

Intre 11 si 17 aprilie, copiii sunt invitati sa trimita pe adresa occ.revista@gmail.com un scurt video sau un scurt text in care sa spuna ce spectacol al Operei Comice le place si de ce sau ce spectacol si-ar dori sa vada, daca nu au ajuns inca la nicio reprezentatie a OCC.

Filmuletul sau textul trebuie sa fie insotit de numele complet al micului jurnalist aspirant, varsta si o fotografie tip portret. Micii jurnalisti care vor fi selectati vor primi pe e-mail invitatia la avanpremiera spectacolului "Alba ca zapada" si toate detaliile legate de participare.

Cele mai bune articole scrise de micii jurnalisti, dupa spectacol, vor fi publicate in Revista OCC si pe pagina de Facebook a institutiei. Programul "Micii Jurnalisti" se desfasoara la Opera Comica pentru Copii din stagiunea 2016-2017 si pana acum peste 70 de copii au luat parte la spectacole, la turul din spatele cortinei si la conferintele de presa cu echipele de creatie si artistii care au urmat dupa avanpremiera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele