Activitati pentru copii

#o noapte la venetia #spectacol copii #opera comica pentru copii #spectacol

"O noapte la Venetia", un spectacol pentru cei mici si cei mari

Opera Comica pentru copii lanseaza in premiera piesa "O noapte la Venetia" de Johann Strauss. Cu aceasta ocazia, Primaria Capitalei organizeaza un concurs prin care spectatorii pot castiga un sejur de doua nopti in celebrul oras italian.

Premiera spectacolului regizat de maestrul Cristian Mihailescu va avea loc pe 11 si 12 noiembrie, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, iar concursul se desfasoara pana pe 28 noiembrie, pe site-ul institutiei, operacomica.ro.

Spectatorii care doresc sa intre in competitie trebuie sa cumpere un bilet la una dintre cele sapte reprezentatii ale operetei "O noapte la Venetia" programate in weekend, respectiv in zilele de 10, 11, 12, 18, 19, 25 si 26 noiembrie, si sa completeze apoi formularul online de pe site-ul Operei Comice pana pe 28 noiembrie, ora 23:59. Premiul I consta intr-un sejur de doua nopti la Venetia in perioada 1 martie - 1 iunie 2018, oferit de agentia Magic Holiday, in pachetul turistic fiind incluse biletele de avion si cazarea, cu mic dejun, pentru maxim trei persoane. In cadrul concursului, Opera Comica pentru Copii ofera inca doua premii constand in 4 invitatii VIP pentru 2 persoane la orice spectacol din stagiunea 2017-2018 (premiul al II-lea), respectiv 2 invitatii din aceeasi categorie (premiul al III-lea). Formularul online este disponibil la adresa bit.ly/DouaNoptiLaVenetia2017, iar regulamentul concursului poate fi consultat pe www.operacomica.ro/evenimente/.

Opereta "O noapte la Venetia" de Johann Strauss, in regia maestrului Cristian Mihailescu, este o impletire armonioasa intre comedie si vis, condimentata cu ras in hohote, dar si cu poezie. Decorurile de poveste si interpretarea unei echipe de tineri artisti talentati sunt atuurile acestei premiere straussiene.

"Ne bucuram ca putem oferi spectatorilor nostri prilejul intalnirii cu una dintre cele mai indragite operete ale marelui compozitor Johann Strauss. <> ne introduce in atmosfera frumosului oras italian, cu masti colorate, costume de epoca si personaje pitoresti, toate acestea intr-un fermecator decor venetian. ii asteptam cu drag deopotriva pe cei mici, dar si pe cei mari, pentru a porni impreuna in aceasta minunata calatorie muzicala", a spus Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Pe 4 si 5 noiembrie, cei mici sunt asteptati la Opera Comica pentru Copii sa vada unele dintre cele mai apreciate spectacole din stagiunea trecuta: baletul "Frumoasa Vasilisa", realizat in colaborare cu Scoala de Balet Jaqueline, la Sala Mare, spectacolul de teatru "Punguta cu doi bani" in regia Gabrielei Dumitru, la Sala UnderGrant, si "Salonul de balet", atelier interactiv realizat de coregrafa Corina Dumitrescu, la Salonul Mozart. In luna decembrie, copiii se vor putea intalni cu cel mai indragit balet al iernii, "Spargatorul de Nuci". Spectacolul, in coregrafia lui Catalin Caracas, a fost unul dintre marile succese ale stagiunii trecute, luna viitoare fiind programate 14 reprezentatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau