Activitati pentru copii

#activitati copii #copii #bucuresti

Unde poti iesi alaturi de copii in Bucuresti

Multi parinti raman in pana de idei cand vine vorba de locuri cat mai aproape de casa, unde isi pot duce copiii in weekend sau in vacanta. Pentru ca un loc sa fie pe placul copiilor acesta trebuie sa aiba cel putin un punct de atractie, fie ca este un loc de joaca amenajat, o piscina sau chiar o ferma cu animale.

Parintii care cauta locuri unde sa iasa cu copiii in Bucuresti se pot inspira din urmatoarele recomandari:

Doua dintre ideile de pe blogul de parenting gokid.ro sunt ideale pentru copiii interesati sa descopere lumea in cele mai diverse forme.

Oraselul Cunoasterii este primul muzeu interactiv pentru copii din Romania, unde cei mici invata „stiinta jocului si jocurile stiintei”. Oraselul este impartit in 8 zone de activitati, iar in fiecare zona se desfasoara laboratoare pentru experimente din fizica, matematica, logica sau ecologie. Copiilor li se explica pe intelesul lor diverse notiuni abstracte si au posibilitatea sa isi dezvolte motricitatea si gandirea.

Ludoteca este un loc de joaca si de lectura, unde accesul este gratuit, pentru parinti si copii, la Biblioteca Nationala. Micutii cu varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani, vor gasi la Ludoteca un loc special gandit pentru ei, cu carti colorate, carti de povesti, carti cu pop-up si 3D si nu in ultimul rand, cu multe jucarii.

Unul dintre locurile de iesit cu copiii, recomandat de printesaurbana.ro este Artha Park, situat la o distanta de aproximativ 40 de minute de Bucuresti, in Snagov. Aici parintii si copiii se pot bucura impreuna de trasee off-road cu biciclete, picnic in padure, loc de joaca, terasa, piscina si foisoare pentru gratare.

Pe blogul Ralucai Loreanu poti descoperi alte locuri child-friendly pe care merita sa le vizitezi impreuna cu copilul tau.

Ferma animalelor din comuna Pantelimon este un loc pe care micutii il vor indragi de la prima vizita, datorita animalelor de aici si locurilor de joaca de le ferma. La Ferma Animalelor se afla si un restaurant, iar parintii se pot aseza pe terasa, in timp ce copilul alearga in voie prin iarba.

La Prajiturese este o locatie in Pipera care isi intampina oaspetii mari si mici cu prajiturile gustoase de aici si un spatiu generos cu iarba unde copilul se poata juca in voie si unde va gasi tot timpul cativa tovarasi de joaca. In timp ce copiii se distreaza, parintii pot sta la mese si savura preparate delicioase.

Pentru copiii care iubesc apa si distractia, emilia-ilie.ro recomanda doua locuri perfecte in Bucuresti.

Divertiland este un parc acvatic imens, cu o multime de optiuni de distractie: tobogane, gonflabile, piscine si locuri special amenajate pentru copii. Locul este curat, sunt multe sezlonguri si nu poate fi vorba de aglomeratie, pentru ca parcul are o suprafata foarte mare.

Therme este un alt loc in care poti merge cu copilul tau, mai ales daca este un fan al apei si inotului. La Therme, copiii au acces in anumite zone, unde se pot da in tobogane sau se pot distra in piscina cu valuri.

La capitolul restaurante, exista multe optiuni in care familiile cu copii se vor simti bine. Pe crestemsicalatorii.ro exista cateva recomandari interesate, printre care restaurantul Pescarus care are o priveliste superba spre lacul Herastrau si un loc de joaca pentru copii. De asemenea, mancarea este potrivita chiar si pentru cei mai mici oaspeti.

Atunci cand mergeti cu cel mic, in vizita la Gradina Zoologica, va puteti opri pentru un pranz delicios si putina relaxare la Studio80. Aici va puteti bucura de o curte spatioasa si frumos amenajata si de mancarea italineasca gustoasa si variata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Sfatul expertului