Activitati pentru copii

#tabara viena #tabara educativa #limba germana #tabara copii #tabara #copii

Vacanta de vis intr-o lume de basm

Cei mici au ocazia sa se bucure de o vacanta de vis intr-o lume de basm creata special pentru ei. Daca micutul tau este fascinat de povestile cu printi si printese, atunci il poti trimite in tabara de limba germana de la Viena, pentru a descoperi "Misterele imparatesei Sissi"

Tabara organizata de Scheffal & Scheffal are loc in perioada 3 - 9 iulie 2016 si se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 12 ani. Acestia vor patrunde in fascinanta lume a Curtii imperiale de la Viena, se vor transforma, timp de o saptamana, in printi si printese, fetele vor purta coronite adevarate, iar baietii de vor juca cu sabii.

Mai mult decat atat copii vor invaţa limba germana distrandu-se si isi vor face noi prieteni. Pe langa lecţiile de germana, copiii vor pasi in lumea legendelor imperiale, a istoriei si a aristocratiei austriece.

"Dezlegarea misterelor imparatesei Sissi este mai mult decat o tabara de limba germana – este o incursiune in lumea fascinanta a istoriei, a elegantei, a onoarei, a cavalerismului, a printeselor si a bunelor maniere. Vrem sa le aratam copiilor cat de frumoasa poate fi istoria si cat de multe “mistere“ asteapta sa fie dezlegate, vrem sa inteleaga importanta culturii si a educatiei pentru un popor, vrem sa se convinga ca limba germana este frumoasa si sa-i ajutam sa prinda curaj in fortele proprii. Cei mici vor invata sa se descurce cu o harta si sa-si doreasca sa-si imbogateasca si mai mult cunostintele, sa invete si sa descopere noi si noi minunatii, care uneori ne sunt la indemana, dar nu suntem obisnuiti sa le observam", a declarat Genela Scheffal, Managing Partner Scheffal & Scheffal.

Plecarea se face din Bucuresti.

Mai multe detalii gasiti aici!

Sursa foto: ibalkanyou.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau