Nasterea

# cadouri proaspata mamica #cadouri inspirate #cadouri

5 Idei de cadouri inspirate pentru proaspata mamica

Toate mamicile sunt ingropate in cadouri atunci cand se intorc din maternitate. Primesc o multime lucruri utile pentru nou nascut, hainute, accesorii, jucarii si multe altele. Deoarece venirea pe lume a unui copil este un moment plin de emotie, toti cei dragi se gandesc la cum sa indeplineasca cat mai bine nevoile mamicii, atunci cand ii ofera un cadou. Astfel, toate darurile sunt legate de bebelus si de metodele de ingrijire pe care proaspata mama le adopta. Desigur, toate florile, cosuletele ornamentale, ramele de fotografii si dulciurile sunt o bucurie, insa atunci cand se va trezi cu casa plina de astfel de lucruri, sunt sanse foarte mari sa nu i se mai para ceva atat de special. Dar care este cadoul ideal? Mai multe ore de somn, o cafea buna si o pauza de la toate. Dar cum acest lucru este aproape imposibil in primele luni de viata ale bebelusului, vei gasi mai jos o lista cu cadouri inspirate.

 

Iata ce poti sa ii oferi cadou unei proaspete mamici:

1. Un curs pentru mamici

Cursurile in care mama face miscari alaturi de copil si invata sa se conecteze intr-un mod potrivit cu acesta, sunt cu adevarat utile. Este o oportunitate foarte buna pentru proaspata mamica sa iasa din casa, sa faca miscare si sa se relaxeze, in acelasi timp. Totodata, intalnirile cu alti parinti sunt benefice, iar mamicile pot invata multe lucruri din acest gen de experienta. Mai mult de atat, micutului ii va placea mult tipul de socializare la care va fi supus, alaturi de altii de varsta lui.

2. Sedinte foto profesionale

Fotografiile sunt cele care trezesc cele mai multe amintiri si sentimente legate de momente de mult trecute. Cum venirea pe lume a micutului este un eveniment foarte important, ce va ramane mereu in inimile celor dragi, merita imortalizarea unor momente speciale, alaturi de mama lui. Ii poti oferi mamicii drept cadou o serie de sedinte foto pentru bebelusi, unde poate participa si ea alaturi de copil. O persoana specializata in asa ceva, va creea un cadru de poveste, iar fotografiile vor ramane o amintire frumoasa, rupta dintr-un basm. In acelasi timp, poate fi un moment de relaxare atat pentru mama, cat si pentru copil. Daca nu te-ai gandit in trecut la sedinta foto de maternitate, cu siguranta una alaturi de copil o va face sa se simta cu adevarat speciala.

3. Un vin de calitate

Nimic nu este mai placut pentru proaspata mamica decat sa se relaxeze cu un pahar de vin, dupa o zi cu adevarat extenuanta, atunci cand micutul a reusit, in sfarsit, sa adoarma pentru putin timp. Daca alapteaza, nu te inrijora, nu va face exces. Dar un vin de calitate cu siguranta ii va rasfata din pin papilele gustative si ii va oferi cateva momente importante de rasfat.

4. O pauza bine meritata

Parintii de bucura foarte mult atunci cand vine cineva in vizita, deoarece au ocazia sa socializeze mai mult si sa se desprinda putin de la treburile zilnice de parinti. Iar mama, cea care sta aproape non stop cu noul nascut, va aprecia aceasta mica pauza mai mult decat orice. Daca esti o prietena/un prieten bun, atunci transforma aceasta vizita intr-un interval de timp in care mamica poate sa faca un dus, sa manance ceva special si sa se bucure de cateva momente de liniste. Daca nu crezi ca poti sa ai grija de micut in tot acest timp, poti ruga un membru al familiei, mai priceput, sa te ajute in realizarea acestui mic cadou.

5. Serviciu de curatenie

Cand cel mic a venit pe lume si s-a instalat deja in casa familiei, pentru mamica nici nu mai conteaza daca vasele au ramas nespalate, daca asporatorul a prin panze de paianjen sau daca textilele s-au scamosat. Tot ce o intereseaza pe mama este buna crestere a fatului, mancare acestuia si acele 2-3 ore de somn pe noapte. Un serviciu profesional de curatenie ii va usura consistent munca si va fi ceva extrem de benefic pentru intreaga familie. Este un cadou mai mult decat inspirat, fiind si foarte util in acelasi timp.

Daca vrei sa oferi un cadou cu adevarat inspirat, gandeste-te la nevoile parintilor si incearca sa alegi ceva cat mai practic. Florile, bomboanele si lucrurile sofisticate sunt bine primite de catre oricine, insa vor reprezenta ceva apreciat pe moment si nicidecum folositor sau special. Asadar, daca vei tine cont de ideile de mai sus, cu siguranta cei reusi sa impresionezi cu ceva original!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului