Nasterea

# vedete nastere #vedete insarcinate #nastere vaginala #nastere naturala

5 vedete care au nascut natural. Tu ai curajul lor?

Desi pare mai comod, multe vedete au respins ideea nasterii prin cezariana si au devenit sustinatoare ale celei vaginale. Nasterea naturala nu a fost cel mai simplu proces nici pentru ele, insa experienta lor te poate inspira:

1. Jessica Alba 

„N-am tipat deloc, am fost chiar zen. A fost minunat. Travaliul a fost mai mult ca o meditatie. Am aplicat respiratia din yoga. Am fost foarte concentrata”, povesteste actrita Jessica Alba despre nasterea naturala a fiicei sale Honor.Actrita recunoaste ca a doua nastere a fost destul de inconfortabila, dar nu traumatzanta.

2.  Gisele Bundchen

Fostul modelul Victoria’s Secret, Gisele Bundchen a nascut acasa, fara calmante si fara dureri: „Nasterea s-a petrecut in cada, in apa. Am vrut sa nasc acasa. Am vrut sa fiu foarte constienta si prezenta in timpul nasterii… N-am vrut sa fiu ametita de analgezice. Asa ca m-am pregatit intens, am facut yoga, am meditat. Am reusit sa am o nastere foarte linistita acasa. Nu m-a durut deloc. In tot acest timp, mintea a fost concentrata pe fiecare contractie, la gandul ca bebelusul meu este tot mai aproape de iesire”, a declarat Gisele dupa prima nastere.

3. Beyonce

In ianuarie 2012, Beyonce a nascut natural o fetita, cu numele Blue Ivy. „Nasterea a fost emotionanta si plina de pace, ne simtim ca in Rai. A venit pe lume natural, avand o greutate de 3,175 kg si a fost cea mai frumoasa experienta din vietile amandurora", a spus cantareata dupa momentul nasterii. 

4. Kate Middleton

Ducesa de Cambridge a ales si in cazul lui George si al Charlottei nasterea naturala. Chiar daca prima experienta a lasat-o mai ravasita, Kate a avut o aparitie linistita si foarte eleganta la foarte putin timp dupa nasterea fetitei sale. 

5. Carmen Bruma

Promotoare a unui stil de viata sanatos, Carmen Bruma a nascut un baietel perfect pe cale naturala. Nu doar ca a avut o nastere fara probleme, ci a si revenit la forma ei de zile mari in doar cateva luni dupa nastere.

Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului