Nasterea

#tati copii #barbati copii #aparitia primului copil #primul nascut

Cum se transforma barbatii cand devin tati pentru prima oara

Aparitia primului copil isi pune amprenta si asupra siluetei tatilor! Barbatii se ingrasa in medie cu 1,5 kg pana la 2 kg dupa ce devin tati prima oara, in timp ce barbatii de aceeasi varsta care nu au copii pierd in greutate, potrivit unui studiu realizat de medici de la Northwestern University din SUA, informeaza agentia DPA.

 

Cercetatorii au monitorizat indicele de masa corporala a mai mult de 10.000 de barbati de la adolescenta la maturitate, pe o perioada de aproximativ 20 de ani (intre varsta de 12 si 34 de ani), potrivit studiului publicat in American Journal of Men's Health. Ei au constatat ca barbatii care devin tati se ingrasa, indiferent daca locuiesc sau nu cu copilul, in timp ce barbatii care nu au acest statut pierd in greutate in acelasi interval de timp.

Un barbat de 1,83 metri care a devenit tata si a locuit cu copilul sau s-a ingrasat in medie 1,99 kilograme. In acelasi timp, un barbat devenit tata, dar care nu a locuit cu copilul sau a acumulat aproximativ 1,5 kilograme. Barbatii care nu au devenit tati pana la varsta respectiva au scazut in greutate cu circa 0,64 kilograme.

Sursa foto: Hepta


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele