Nasterea

# mituri medicale #Med Academy Patient Care #workshop #mituri

Med Academy Patient Care, workshop-urile care spulbera miturile medicale

Sanatatea este bunul cel mai de pret pe care-l avem, si, din acest motiv, medicii si oamenii de stiinta cerceteaza constant si cauta sa aduca inovatia in fiecare ramura medicala, astfel incat sa fie salvate zilnic tot mai multe vieti si tot mai multi oameni sa beneficieze de cresterea calitatii vietii.

Rezultatele acestor studii vor fi prezentate la Bucuresti in weekend-ul 21-23 septembrie, la un eveniment de anvergura, Medical Innovation Summit, organizat de Health Medical Services sub egida Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila", iar coordonatorul stiintific va fi acad. Ionel Sinescu, Rectorul Universitatii.

Timp de 3 zile, in pavilionul C5 de la Romexpo, vor expune aparatura si tehnica medicala de ultima ora peste 250 de expozanti, in timp ce, in salile de conferinta, nume cu rezonanta in medicina vor prezenta si vor dezbate teme de actualitate, in cadrul plenarelor si comunicarilor stiintifice.

Una dintre cele mai importante componente ale summitului este Med Academy Patient Care, sectiune care se axeaza pe informarea pacientului in ceea ce priveste metodele de ultima generatie de diagnosticare, precum si modalitati inovative de abordare si tratament ale unor afectiuni frecvente.

Gazda Med Academy Patient Care va fi Doctor MIT, alias medicul Bogdan Ivanescu, CEO Stem Sure si realizatorul cunoscutei emisiuni medicale de la Romania TV.

In cadrul workshopului moderat sambata, 22 septembrie, in sala Mihail Sadoveanu, de la ora 16.00 la 17.00, publicul prezent in sala va fi antrenat intr-un demers interactiv, la finalul caruia va afla raspunsul corect la doua intrebari fierbinti: "Recoltarea de celule stem – mit sau realitate" si "Vaccinarea duce la autism?"

Participarea la aceste workshopuri este posibila doar pe baza inscrierii la http://maie.ro/ro_RO/patient-care/ , in limita locurilor disponibile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului