Aparatul de aerosoli este un dispozitiv foarte folositor in sezonul rece cand gripa si raceala isi fac de cap in corpul celor mici, dar si de mare ajutor pentru mamicile ai caror copii sufera de astm sau bronsita.

Pe piata sunt numeroase modele de aparate aerosoli ce functioneaza ca nebulizatoare sau inhalatoare presurizate cu doze masurate si pulbere uscata. Acestea detin functii complete iar pentru o mai buna intelegere a produselor de acest gen vom face o prezentare a doua dintre cele mai bune modele in ceea ce urmeaza.

Pentru inceput, vom detalia un aparat aerosoli Piconeb, ce functioneaza ca nebulizator transformand medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. Este destinat copiilor mici cat si adultilor ce se confrunta cu o forma severa de astm. Dispozitivul este perfect pentru tratamentul facut acasa si contine o masca pentru adulti, una pentru copii, piese pentru gura si nas ce sunt conectate printr-un tub care face trecerea particulelor microscopice de la aparat spre cavitatea bucala a celui tratat. Toate aceste piese pot fi sterilizate cu usurinta in sterilizatoarele pentru bebelusi pentru o utilizare ulterioara sigura.

Cel de-al doilea produs este un aparat aerosoli Laica NE 2003 si se diferentiaza de primul doar prin aspect, cele doua fiind concepute sub design italian, ce le face utile in orice spatiu, chiar si cand cel mic prefera sa stea in pat. Aparatul are in componenta sa masti pentru copii si adulti, un tub si fiole pentru tratarea diferitelor afectiunii respiratorii.

Advertorial

  •   2016-11-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din sanatatea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii