Sanatatea copilului

# moi #jeleuri gumate #sanatate copii #copii #vitamine

Tot ce au nevoie copiii pe langa iubirea parintilor lor! NOU in gama WellKid - jeleuri gumate, moi si sanatoase!

In primii ani de viata se consolideaza sanatatea viitorului adult. De aceea, este esential ca parintii sa aiba grija sa-i asigure copilului necesarul de elemente nutritive pentru ca el sa se dezvolte sanatos si armonios.

Necesarul nutritional al copiilor este unul mare, pentru a putea face fata ritmului de dezvoltare si crestere. insa studiile arata ca multi copii din Romania (dar nu numai) sufera din cauza carentelor de vitamine si minerale, dar si din cauza obezitatii. Dieta copilului fie nu contine toate principiile nutritive in cantitati corespunzatoare, fie exista un adaos prea mare de fainoase, ce cresc valoarea calorica a mesei, dar scad valoarea nutritiva. Astfel, copilul creste in greutate, dar organismul sufera din cauza carentelor.

De asemenea, un factor in plus al acestei carente il reprezinta faptul ca in timpul prepararii hranei, se pierd cantitati importante de vitamine si minerale. In consecinta, devine esentiala administrarea de suplimente nutritive echilibrate, special concepute pentru copii, precum Wellkid Soft Jelly de la Vitabiotics.

Jeleurile delicioase Wellkid contin vitamine si minerale in doza corespunzatoare nevoilor copiilor cu varste intre 4 si 12 ani, avand un adaos de seminte de in – sursa importanta de energie si acizi omega 3. Acizii Omega au rol esential in dezvoltarea psihica, intelectuala, cresterea coeficientului de inteligenta, fiind importanti si in procesul de maturizare al functiei vizuale.

Astfel, Wellkid ofera suportul nutritional necesar pentru o crestere normala fizica, motorie, dar si intelectuala a puiului tau intr-o forma placuta de jeleu cu aroma naturala de capsuni.

Jeleurile nu contin zahar, fiind blande cu dintii copiilor. Nu au colorant, conservant sau aroma artificiala.

Gasiti Wellkid Soft Jelly in farmacii.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sanatatea-copilului