Sanatatea copilului

#Anca Serea # remedii tuse #sirop de tuse #imunitate

Anca Serea, despre cum supravietuieste racelilor celor 5 copii

Anca Serea este considerata de multi o mama exemplu. Are cinci copii, iar cel mai mic abia a implinit 8 luni. Sezonul rece inseamna o multime de probleme pentru simpatica mamica, insa a reusit sa traca pana acum cu brio de toate incercarile legate de imunitatea copiilor. 

Anca Serea s-a alaturat intalnirilor Social Moms, organizate de Meltus, unde mamele blogger sau jurnaliste discuta, impartasesc si dezbat celemai arzatoare probleme legate de sanatatea copiilor si nu numai. Anca Serea a impartasit din experienta ei cu bolile de sezon, prin prisma personala, dar si a celor cinci copii care sunt expusi la tot felul de boli fiind deja integrati in colectivitatea. Vedeta spune ca a gasit un aliat important intr-un sirop de tuse care se adreseaza intregii familii. Gama acopera atat tusea productiva, cat si tusea iritativa.  

De ce, a explicat medicul Dana Mihaela Dinu, medic de famile: "Meltus Expectolin este o rețetă inovatoare, care îmbină forța vindecătoare a naturii cu forța științei, o sinergie perfectă între iederă și acetilcisteină, ceea oferă un efect rapid in cazul tusei productive. Acetilcisteina completează efectul expectorant al iederii, astfel încât produsul își face efectul mai repede. Cantitatea de acetilcisteină din doza pentru copii este la jumătate din doza de acetilcisteină care se administrează în mod obișnuit, cee ace micsoreaza riscul de reactii adverse. Gama de siropuri Meltus vine în sprijinul mămicilor si datorită faptului că are efect antiinflamator, bactericid si imunostimulator. Practic, scade durata simptomatologiei supărătoare, iar organismul luptă mult mai eficient", a precizat aceasta. 

De asemenea, siropul special creat pentru tusea iritativa, Meltus Tusicalm, are o combinatie 100% naturală de produse apicole (miere si propolis) si extracte de plante (patlagina, cimbru, grindelia) uneste intr-un singur produs efectele medicinale ale componentelor sale. Acest sirop are efect emolient, antiviral, bactericid și antiinflamator scazand agresivitatea episoadelor de tuse si prin aceasta imbunatatind durata si calitatea somnului. Potrivit medicului, siropurile pe baza de miere se pot administra inclusiv copiilor peste 6 luni, datorita cantitatii mici, insa eficiente, de miere pe care o ccontin acestea. 

Siropurile din gama Meltus se pot comanda si online, iar pentru fiecare achiziție online, primiți un discount de 10% din valoarea finală daca folositi codul de discount SP0117.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sanatatea-copilului

Sfatul expertului