Sanatatea copilului

# program imunitate #social moms #viroze primavara #imunitate #tuse

Social Moms, clubul femeilor preocupate de imunitatea copiilor

Mame sau pe cale de a deveni mame, bloggeri si jurnalisti, Social Moms sunt printre cele mai active femei din mediul online. Care nu doar isi exprima opiniile, ci si ingrijorarile vizavi de bunastarea si sanatatea copiilor. 

Medicul Helen Draghici, mama a patru fete, alaturi de Social Moms, a dezbatut probleme legate de sanatatea copiilor, de imunitate si de probleme specifice anotimpului, atat prin prisma experientei de medic, cat si a celei de parinte. "Din respect pentru pacienti, dar si pentru copii testeaz, gust si analizez cu multa atentie fiecare produs pe care il recomand. Dupa teste indelungate, am incredere sa recomand un produs nou pe piata care trateaza o problema des intalnita, tusea, fie ea productiva, fie seaca, atat pentru adulti, cat si pentru copii, deoarece contine unele dintre ingredientele “minune” ale naturii: miere, patlagina, grindelia, cimbru, cu un efect antiinflamator, bactericid si imunostimulator", a precizat aceasta.

Alaturi de specialistul invitat si de mamele prezente, Anca Serea, vedeta si mama model a 5 copii, a dezvaluit mici secrete care o ajuta sa fie o femeie si o mama fericita: "Recomand siropurile Meltus ca unul dintre acele cateva elemente care ma ajuta sa mentin echilibrul fizic al copiilor sai, indiferent de varsta".

Siropurile Meltus se pot cumpara online, iar daca veti folosi codul SP0117 primiti un discount de 10% din valoarea finala a cosului de cumparaturi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din sanatatea-copilului