Sarcina

#garderoba gravida #haine gravida #sarcina

3 ponturi in alcatuirea unei garderobe atractive pe durata sarcinii

Perioada in care esti gravida poate fi foarte provocatoare atunci cand vine vorba de vestimentatie. Pe de-o parte, nu iti doresti sa cheltuiesti o suma mare de bani pe hainele pentru aceasta perioada, avand in vedere ca vor fi utilizate pentru un timp limitat, dar pe de alta parte, tinand cont ca vor fi purtate in mai multe randuri pe termen scurt, ai vrea sa ai parte de confortul si placerea de a le purta cu bucurie.

Nu exista moduri corecte sau gresite in care sa te imbraci pe durata sarcinii, dar exista cateva sfaturi care te pot ajuta in a face acest demers mai usor de realizat. Cateva dintre acestea le-am mentionat in urmatoarele randuri.

Investeste in haine pe care le porti des

Daca bugetul iti permite sa investesti o suma importanta pentru hainele pe care le vei purta in cele 9 luni de sarcina, orienteaza-te catre produsele pe care le vei utiliza cel mai des. De exemplu, o pereche de blugi atragatori pentru gravide poate fi o alegere mult mai practica decat o rochie pe care o vei purta o singura data la nunta unei persoane dragi.

Din exterior, perioada sarcinii nu pare ca fiind un timp indelungat. insa, daca vei alege o pereche de pantaloni incomozi, pe care va trebui sa-i porti zilnic, atunci vei avea parte de o perioada dificila.

Alege o paleta de culori

Majoritatea sfaturilor in materie de moda pentru viitoare mamici incurajeaza la a te orienta catre haine ce au culori neutre. Dar cheia este de fapt in a te incadra intr-o paleta de culori. Daca iti place negrul, albul si griul, minunat. Daca esti pasionata de culori pastel, si acest lucru este frumos.

Daca beneficiezi de un buget limitat, este mai usor sa combini produsele vestimentare atunci cand alegi o paleta de culori si nu te abati de la ea.

Accesorii

Bijuterii, esarfe, genti etc. toate acestea sunt modalitati excelente prin care sa transformi o vestimentatie banala de maternitate intr-o tinuta speciala si atractiva, fara a fi nevoie sa cheltuiesti prea multi bani. In plus, merita amintit faptul ca vei putea folosi accesoriile si dupa ce vei deveni mamica. Astfel, poti investi cu incredere in acestea, stiind ca te vei bucura de ele pe termen lung.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele