Sarcina

#sarcina #parinti #bebelusi #filme #comedii

4 filme despre sarcina si bebelusi

Filmele despre sarcina si bebelusi pot fi educative pentru viitoarele mamici, care sunt dornice sa invete lucruri noi despre ceea ce inseamna sa poarte un copil in pantece, dar si despre ceea ce presupune cresterea unui bebelus. In ultimii ani, regizorii de la Hollywood au mizat pe interesul crescut al tinerilor pentru comediile despre sarcina si bebelusi, astfel ca au lansat in cinematografe mai multe productii de acest gen.

Daca te intereseaza si pe tine sa afli cum sa faci fata diverselor situatii care pot aparea in timpul sarcinii si dupa nastere, este important sa afli ca exista cateva filme pe care ar trebui sa le vezi.

1 Pregateste-te, ca vine!

Filmul despre sarcina si bebelusi "Pregateste-te, ca vine!" ("What To Expect When You're Expecting") prezinta povestea a 5 cupluri tinere, care trec printr-o multime de peripetii si situatii dificile din momentul in care afla ca vor deveni parinti.

2 Un pic insarcinata

"Un pic insarcinata" ("Knocked Up") este o comedie romantica, presarata cu scene tensionate. Filmul prezinta povestea unei tinere care se concentreaza asupra carierei si nu are niciun gand de a se casatori sau a deveni mama. Situatia se schimba la 360 de grade dupa ce a avut o aventura de o noapte cu un barbat pe care l-a cunoscut intr-un bar si a ramas insarcinata. Desi la inceput cei doi nu au nimic in comun, ei decid, totusi, sa-si acorde o sansa si sa vada daca sunt parinti buni.

3 Viata asa cum e ea

"Viata asa cum e ea" ("Life As You Know It") este un film despre doi tineri ocupati pana peste cap cu joburile lor. Vietile lor se schimba in momentul in care afla ca trebuie sa creasca impreuna un copil, desi ei nu sunt nici macar iubiti. Acum, ei trebuie sa isi imparta timpul intre serviciu si copil, insa, la fel ca in viata reala, lucrurile nu sunt chiar atat de usoare pe cat par.

4 Juno

"Juno" este un film despre sarcina si bebelusi cu un subiect diferit, dar atat de des intalnit in viata reala. Juno este o adolescenta de 16 ani, rebela si isteata, care are o aventura de o noapte cu un coleg de clasa si ramane insarcinata. De teama sa nu fie certata de parinti, Juno ascunde pentru o vreme sarcina, apoi le marturiseste parintilor drama prin care trece.

La sfatul bune sale prietene, Juno decide sa gaseasca o famile pentru bebelusul inca nenascut si, chiar daca o doare sufletul, va incredinta copilul unei tinere dornice sa devina mama.



Sursa foto: filmofilia.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare